![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
czyżby to był trop?:d
|
jestem geniuszem, dałam głos na niewinnego. no ale to zrozumiałe. za pierwszym razem nie wszystko idzie dobrze. lepiej z oskarżeniami poczekamy do egzekucji mafii
|
Dziękuję Charionette ;)
Jak myślicie? Pozbedą się prztpadkowej osoby czy stwierdzili już że im ktoś zagroził? |
wiedziałam, ze intuicja mnie nie myli.. następnym razem jej zaufam.
|
Cytat:
|
ej, czyzbym ja, niewinna osoba, została wyróżniona o_O
|
może wcale nie taka niewinna? ;>
|
No dobra - przemyślałam, jaką mafia może mieć taktykę - te osoby, które najbardziej głosowały na Pinkiego i mnie są według mnie najbardziej podejrzane. Mafia chce wykończyć jak najwięcej obywateli - już jej się udało pozbyć dwójki. Niechaj ktoś przeanalizuje kto się najwięcej rzucał "Skażmy tego, tą i tamtą" i jedna z tych osób bardzo prawdopodobne, że jest w mafii.
Wybaczcie, że zwalam to na Was - ale trzymam mimo moich ezoterycznych zainteresowań ze zwykłymi obywatelami - w końcu ich jest większośc, a ktoś musi do mnie dzwonić :D A ja idę myć okna. |
Naprawdę, mogło być ciekawie. :( I jeszcze mu się Cherrie spodobała... Nie no, a mógł być mafiosowym playboy'em! :D O matko już się boję egzekucji.
|
mysle ze zanim trafimy na jakis sensowny trop, zdazymy my sami wybic polowe populacji...
Libby edit: czyli norma... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:16. |