![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
No nie spodziewałam się, że Ata zginie... byłam niemal w 100% pewna, że jeszcze z nami zostanie.
SPM - dlaczego mnie podejrzewasz? ;o przecież ani nie zachowuję się podejrzanie, ani nic... a małą aktywność to mogę zawdzięczać moim nauczycielom xd |
Mafio, spisz?
|
Aha xD A ja jeszcze w sprawie Ginessa. To jest troszeczkę podejrzane, że piszesz, że mafia wyeliminuje kogoś kto głosował na ciebie, bo miałeś takie same szanse na przeżycie jak Juliet. Równie dobrze mogliby zabić kogoś kto głosował na Juliet. Jaka różnica? Nie rozumiem. Dlatego dziś to właśnie na ciebie oddam swój głos :)
|
Ata :O :O :O
Przecież mrówka miała być w mafii :| Teraz to jestem zaskoczony. A mógłby mi ktoś streścić, o co chodzi z tym SPC, Juliet i Genesisem? :| |
Ja streszczę xD
No po śmierci Aty Gines napisał, że podejrzewał, że mafia zabije kogoś kto głosował na niego. Bo i tak go w końcu zabijemy. Ale przecież on miał takie same szanse na przeżycie co Juliet ;) Dlatego mogliby zabić kogoś kto głosował na Juliet bo rónie dobrze prędzej czy poóźniej mieszkańcy zabiją ją. Więc to trochę zabrzmiało jakby Ginnes był w mafii. Trochę się wydał ;) |
Hmm, mi to w sumie podejrzanie nie brzmi :|
Aczkolwiek nadal jestem za tym, żeby na niego głosować :P |
Ja również Pink i tak zrobię ;)
|
Spc, wydalo sie... No to ja chce uslyszec twa spiewke po mojej smierci, jeestem baaaardzo ciekaw co bedziesz mial do powiedzenia ;)
Podejrzana jest rowniez Chwalislawa, a ostatnie glosowanie tyko jeszcze bardziej poglebilo to przekonanie ;P Ale i tak glosuje na pania J. :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26. |