![]() |
Odp: Dziwne zdarzenia :D
W mojej rodzinie był pożar, w którym spłonęła pokojówka Kasia Langerak. Przed domem pojawił mi się nagrobek tejże pokojówki. A następnego dnia, myślałam, że przyjdzie mi jakaś inna pokojówka, a tu nie! Przyszła TA SAMA pokojówka, najechałam na nią: Kasia Langerak! Ale byłam zdziwiona... ;P
|
mój sim na randce miał dwa razy takie samo pragnienie O_o
|
Cytat:
|
mi tez sie tak zdarzylo jak nacie ;]
|
Niedawno jak grałam moja simka kopała w ziemi by wsadzić sadzonki.Dobra ona odkopuje a tu patrze aiemia wisi w powietrzu ,ale gdy zakopywała to już jej nie było.
|
Odp: Ja też miałam coś podobnego
Ja mam cos podobnego w sims 2 moja simka ma teraz 8 dzieciaków i 12 męży :* ....
Weście mi coś poradźcie bo jeszcze znajdzie sobie 13 męża!!! |
Mam pytanie czy simy mogą serfować w sims 4 pory roku???
Moja kuza ma tą gre i jeszcze nie serfowała :( . A to moje zdarzenie: Moja simka była sobie na wakacjach i męża zostawiła w domu.. Kiedy wróciła męża nie było ..... Gdzie on mógł się podziać??? Szukała go dwie godz a on siedział w ogródku ze sprzątaczka! Więc moja simka z nim zerwała i teraz mieszka w centrum handlowym .... |
Cytat:
Nie da sie surfować (jezeli chodzi o surfowanie na wodze) No dziwisz się mężowi?? Żonka zostawiła go w domu i sama balowała...musiał odreagować :P |
Mój noworodek odrazu po urodzniu stał sie małym dzieckiem...
|
Mojej siostrze urodził się murzynek z włosami koloru blond... Niby nic dziwnego, ale rodzice byli biali i mieli rude włosy :/... Jak to zobaczyłam to myślałam że odlecę xD...
BTW. Cześć xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:55. |