![]() |
Cytat:
A co do tematu. Wydaje mi się, że nie Ty go zakładałeś więc nie wiem skąd wiesz, że osoba która go założyła wie to, czego chciała się dowiedzieć. Ale to nie moja sprawa :\ |
dobra dobra ram też może być bo kupiłem ram i prawie mi nic nie pomogło jak kupiłem nowy dysk zaczeło śmigać albo kup nowa płyte głowną i procesor 3.8Ghz :P
|
bandito nie rob z siebie idioty. procesor do simow lekko styka 1,5-2,0 ale JEDNA RZECZ NIE NAPRAWI SŁABEGO KOMPA. jak ulepszac to juz wsyzstko to, a co do pingwina to tez zgadzam sie z markiemS jesli temat bedzie wedlug moderatow juz roztrzygniety to sami go zamkna..
|
bo ja wiem mam tylko 1.7Ghz i gdy jade do miasta to czekam 5min ale mam nowy dysk i zobacze czy pomoże jak pomoże to was wszystkich przepraszam za to że się sprzeczałem
|
Cytat:
|
ha! bede miala nowego kompa :P no to chyba juz mozna zamknac ten temat ;d
|
teraz min do gier to procek 2ghz (celeron D, sempron AMD, pentium4, athlon XP & 64), 512mb ddram i karta z dx9 128mb i szyną 128bit
a optymlany to procek powyżej 2 ghz(też te wyżej wymienione). 768-1024mb ddram, porządna karta z dx. 9.0 i 128mb&bit (min cosik na poziomie 9600XT) czyli min koło 2 tys zł, do tego dobra obudowa, porządny markowy zasilacz plus reszta czyli 2500 zł :| Ehh, czemu to wszystko nie jest ciut tańsze... |
Mi tez sie strasznie tną! A mam dosc dobry komp ale karta graficzna do niczego! Wiecie moze na jakiej karcie graficznej chodzily by dobrze? (tylko nie za droga!) Ja sie w tym nie orjentuje wiec nie wiem a mam juz kase na krte grafi...
|
GF FX 5600 sobie kup... tylko co to znaczy dobry komputer? podaj ile masz pamieci.
|
Powiem wam jakie TS2 potrzebuja miejsca i w ogóle żeby chodzć ladnie, okropnie itp.
Pentium III 660, 128 MB TNT2 - Będą chodzic okropnie wolno AMD Duron 800, 256 MB - Będą się zawieszać ale nie bądą znów chodzć okropnie AMD Athlon 900, 256 MB GeForce2 GTS - To samo co porzy tym powyrzej AMD Athlon 1700, 256 MB GeForce4 MX 440 - Chodzą ładnie i się czasami zawieszają Pentium 4 3 GHz, 1 GB ATI Radeon 9800 - Chodzą pięknie Ja obecnie mam AMD Athlon 1700, 256 MB GeForce MX 440 i bedę mieć TS2 w niedzielę chyba będą mi ładnie chodzć?Tak napisali w specjalnym wydaniu o TS2. Źródło: Komputer świat Gry (wydanie specjalne) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:08. |