![]() |
U mnie tak samo. Za to jak ju wspominałam jest prawdziwy grad satelit.
Prrrroszę, niech ktoś przyłapie robale w akcji!!! :D Dla mnie ^_^ |
Najgorsza top chyba satelita. Moi simowie umarli ze starości (Oliwka Widmo - przyjechała z pracy - i kopnęła w kalendarz..)
|
Cytat:
|
wczoraj moją simkę zabił prąd :( probowała naprawić TV no ale niestety, tak jest jak sie ma 0 techniki eheh
pozdrawiam |
Cytat:
Najbardziej haniebna smiercia moim zdaniem jest smierc glodowa. Za to najfajniejsza ze starosci. |
Cytat:
połóż się na trawie. w nocy, w dzień... jakkolwiek. U mnie za kazdym razem gdy ktoś się położy spada satelita, ale jak widać nie u wszystkich tak jest. Kurczę, wasze satelity spadają do moich ogródków :P |
Cytat:
Moj sim siedzi w ogrodku patrzac w gwiazdy, i tak siedzi, siedzi, siedzi... w koncu wstaje i idzie sobie :/. Moze to zalezy od jakichs punktow w osobowosci, zeby spadla na niego satelita? Albo jak ma jakies radioaktywne mozliwosci? A moze ma byc wlaczony telewizor (przypuscmy ze maja satelitarna). Coz... Wampirencja, sprobuj zrobic filmik. Ave, Jav |
U mnie też zawsze spada satelita, ale tylko dlatego, że pobrałam z modthesims2 takie coś, co warunuje tą funkcję... sorry, nie wiem, jak to się nazywa ;) Jak chcecie, mogę wkleić screena. Szkoda, że nie udało mi się jeszcze zobaczyć tego słynnego roju much, ale chyba nie jestem jedyna.
|
Cytat:
|
o qrde! smierc przez muchy?! fuj... takiego czegos jeszcze nie mialem
satelita: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=30682 najbardziej spektakularna smierc to zabicie przez satelite... najbardziej haniebna to... utopienie. PS. u mnie Mortimer Cwir mial raz bardzo zly nastroj, kazalem mu w nocy wyniesc smieci, wystraszyl go duch jego taty, Gwidona i nie umarl na zawal. dostal za to 3000 pkt. aspiracji :D. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:14. |