![]() |
Miałam tak samo, totalna wariatka z tej baby i jeszcze torebką biła mojego sima, co za tupet.... :angry:
|
Gdyby nie była taka egoistyczna może dałoby się ją polubić :lol:
|
Ja ją lubie :D Taka śmieszna kobitka :D I fajnie się wkurza :]
|
Ja ją lubię. Specjalnie każę się simom przy niej całować. Z jakiejś strony ściągnęłam nawet takie drzewko co jak się na nie kliknie, to ona się od razu pojawia. Jest nieugięta, zawsze mój sim obrywa torebką :) Ale raz miałam tak, że ona siedziała na ławce a mój sim usiadł obok niej i kazałam mu ją obiąć. Obiął ją i coś do niej gadał. A ona nic. Dalej siedziała. Ale to musiał być jakiś błąd w grze, bo on potem nie chciał wstać z tej ławki i musiałam resetować komp :(
|
U mnie też występują błędy :( kiedyś przez Pannę Stanisławę, mój sim nie mógł wsiąść do taksówki ...
|
Hej! Mnie to ciagle zastanawia! Stanisława jest w Wakacjach? Bo ja jak miałam randkę to żadnej Staśki niebyło była tylko Sonia <_<
|
Stasi nie ma w wakacjach gdyż ja nie mam wakacji a w grze babsko mam :)
|
no to w czym jest?! Musi byc w wakacjach! Może ona jest w zwierzakach?
|
Hehe Stasia ma odloty :lol: ! Jak ja uwielbiam się gapić jak wali simy po mordzie :D ! Ale w życiu nie udało mi się umówić z nią na randkę :) . Aha i chodzi jakby była przygarbiona :lol:
|
Cytat:
[SIZE=14]ONA JEST W RANDCE I TYLKO TYLKO W RANDCE! Mam nadzieje ze zrozumialas :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:03. |