TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10736)

Toxic 25.01.2005 15:04

Dałem tą telenowele mam tak namieszane w grze że sam nei wiem kot kogo koch i kot z kim ma dziecko :D

===>AsIuNiA<=== 25.01.2005 18:23

Ja najpierw prowadziłam normlane życie ale później mi się to znudziło i dla urozmaicenia gry zmieniłam ją w wenezuelską telenowele:D:D:D Mam taką rodzinke co jest matka i ona ma normlanie z każdym kogo napotka dziecko znalazła sobie męża którego ciągle zdradza już czasem sama się w tym nie łapie ale za to gra mi się podoba:P

Didoczek 25.01.2005 18:42

U mnie jest różnie... w niektórych domkach panuje normalne życie, jakaś rodzinka prowadzi życie bez zmartwień, a dla kogoś innego życie to telenowela:) Ale większość prowadzi normalne życie, bo żeby we wspomnieniach nie było niczego złego to trudno :)

Still 04.02.2005 12:41

wstanie mycie nalesnik praca spahetti impra sex spanie ....

Margotka 25.02.2005 18:48

moje simy prowadzą życie na "pograniczu", lubią romansować, są rządni wiedzy, kiedy to osiągną prowadzą życie bez zmartwień, a zwykle są zwyczajni i normalni. ;)

Nulka 25.02.2005 18:52

Moje simy zazwyczaj prowadzą udane zycie rodzinne. Czasami tylko wprowadzam jakiegos sima z pragnieniem romansowania, który psuje wszystkie stabilne związki tak dla urozmaicenia gry:)

...:::RULEZZ:::... 29.04.2005 09:31

Hem... a więc...

...Moim simom jest chyba ze mną dobrze (nie licząc takiej jednej rodziny do wyrzywania się B) ), ale nie zawsze da się upilnować sima od np. pożaru....

♪Suzka♪ 29.04.2005 11:17

Rulezz, ja cie proszę , nie używaj takiego koloru i rozmiaru czcionki!to razi w oczy!
----
moje simy maja raczej ndune życie...nic nie robią oprócz patrzenia się w coś stale :p no, oczywiscie mam taką jdna do wyżywania się (oh yeah),ale to wyjatek...

Aga:-) 29.04.2005 12:02

No to ja opowiem historię...
Pewnego dnia, do Werony wprowadziła się rodzina Irys. Były to trzy siostry:
Róża o aspiracji pogoń za bogactwem, Karina, która chce być popularna, Sylwia chce zdobyć rodzinę i Robert - mąż Sylwii pragnie wiedzy. Wprowadzili się do skromnego domu. Wszystko najtańsze wiadomo! Dni mijały, a domownicy byli na coraz wyższych szczeblach kariery. Aż pewnego dnia Sylwia urodziła Albina (imię odziedziczył po moim psie - Albim). Niedługo potem Karina z Robertem mieli romans. Tak mi się to spodobało, że zrobiłam jeszcze romans Roberta z Różą. Rodzinka miała coraz to nowsze sprzęty i wreszcie zarobili 20 000$ i mogli przeprowadzić się do większego domu. Mieli fajnie. Pewnego dnia Karina wyrwała mi się z pod kontroli i pocałowała Roberta publicznie. No i się stało: Albin o mało co nie uciekł, a obie panie zaczęły policzkować Roberta. Mężczyzna wyprowadził się z Kariną i wziął z nią ślub o ocenie BALANGA. Miezkali razem, ale niestety musiałam odinstalować sims2!
Normalnie to robię normalne życie (bez kodów)

Nugate 29.04.2005 19:08

Ja staram się prowadzić zycie bez zmartwień lecz za bardzo mi się to nie udaje bo trudno mi jest utrzymać(mieć wszystkie paski zielone)dwóch dorosłych simów i ich malutką córeczke...no ale sie staram

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:51.