TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Co osiągnęliście bez kodów? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1099)

Naruto 16.09.2007 14:04

Odp: Co osiągnęliście bez kodów?

Ja gram z kodami jedną rodziną "Luksus" ;). Moją ulubioną bezkodową rodziną jest... Cwir! Oczywiście moja wersja jest Adam, angelika(andzelika) i dzieciak piotr. mieli brudną Stodołe teraz mają hatę Full wypas pracują jako informatycy Piotr ma średnią 4+. aha i mają jeszcze 325 tys zł.

Neo 19.09.2007 18:19

Ja osiągnołem dużo w długim czasie ale bez koduw gra jest taka nudna :con: :con:

secia 08.10.2007 11:17

Cytat:

W temacie "O Waszych domach", który zresztą sama założyłam, ktoś napisał, czy był taki temat. Więc właśnie go zakładam.
Ja na przykład miałam rodzinę (2 osoby), i grałam sobie w niej bez kodów. Było całkiem fajnie! Na początku zrobiłam domek 45 metrów, żeby Simowie spali na leżankach itd. Potem stopniowo, z przypływem forsy zwiększałam go i teraz ma 222 metrów. Zrobiłam jedną wielką przestrzeń (salon, jadalnia, kuchnia, sypialnia) i dużą łazienkę. Grało się bardzo przyjemnie, czasami coś zmieniałam, jakieś obrazy czy kwiatki. Grałam tak 11 simowych dni i w końcu miałam coś koło 65000 $. Nie chciałam powiększać domu, bo był ładny od środka i na zewnątrz, więc nie było już co robić. Simowie byli na szczycie karier od dawna. Więc już nie gram tą rodziną, ale gra bez kodów to bardzo ciekawe doświadczenie i namawiam wszystkich, żeby spróbowali!
I jeszcze- kiedy Simowie są na szczycie, najlepiej znów przyjąć prace na najniższym poziomie. Za premie (kiedy dostaje się awans) można dużo zarobić. A jakie są wasze doświadczenia w grze bez kodów?

ja zawsze gram bez kodow B)

lafilette 08.10.2007 14:20

gra bez kodów jest świetna, gdy simsy się nudzą. czasem robiłam takie rodzinki, wszystkich wysyłałam do pracy i ćwiczyłam nad ich umiejętnościami. potem część wyprowadzałam do innych domów, zostawiałam dwóch simów, z kasy którą zarobili wyposażałam im ekstra dom i wysyłałam na wakacje.=)

kotek23 13.11.2007 09:32

A mi bez kodów udało się wejść prawie na sam szczyt kariery lekarza. :D

Vegeta 13.11.2007 13:30

Cytat:

Napisał Neo
Ja osiągnołem dużo w długim czasie ale bez koduw gra jest taka nudna :con: :con:

Bez kodów jest nudna?Lol właśnie bez kodów to ekstrema!Moi simowie kiedyś prawie zginęli z głodu bo nie mieli kasy:D Wtedy nie znałam kodów.I tak tylko dwa mi działają.Ale tamta rodzinka to miała życie:DCórka potem poszła do szkoły specjalnej :laugh: Ale mówię wam jak nie macie kasy i wasz sim wróci z pracy nie wydawajcie jej na segmenty basenu!Ja coś o tym wiem:D Moi simowie jak już mówiłam prawie umarli z głodu przez ten basen :laugh: Fajnie było :D

mis888 27.11.2007 13:29

Cytat:

Napisał Naruto
Ja gram z kodami jedną rodziną "Luksus" ;). Moją ulubioną bezkodową rodziną jest... Cwir! Oczywiście moja wersja jest Adam, angelika(andzelika) i dzieciak piotr. mieli brudną Stodołe teraz mają hatę Full wypas pracują jako informatycy Piotr ma średnią 4+. aha i mają jeszcze 325 tys zł.

No moja rodzina bez kodów to też Ćwir :D Ja uważam że rodzina Ćwir to od początku najbogadsza rodzina :D No tak tylko że TV nie ma :D No ale teraz im dokupiłam denerwuje mnie to że duchy są z nagrobków nie chcę ich usuwać ale są poprostu takie ...... No wiecie sami :laugh:

Owl Finch 27.11.2007 15:31

u mnie ten facio z Ćwirów zginął z głodu :lol: ale to było jak zaczynałam grać w simsy. Kiedyś udało mi się bez kodów zarobić na tą willę w otoczeniu nr. 1 i ukończyć jakąś karierę, nie pamiętam jakąxD grałam dwoma simami, jakimiś gejami :P

19kamila94 02.12.2007 20:12

zawsze kożystam z kodów

przemeq 03.12.2007 19:42

Moimi "osiągnięciami" bez kodów są zazwyczaj zwolnienia z pracy i złe samopoczucie ;p Z kodu na pieniądze korzystam tylko w wyjątkowych przypadkach ale maxmotives jest już coraz częściej w użyciu xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:44.