![]() |
Odp: Co osiągnęliście bez kodów?
Ja gram z kodami jedną rodziną "Luksus" ;). Moją ulubioną bezkodową rodziną jest... Cwir! Oczywiście moja wersja jest Adam, angelika(andzelika) i dzieciak piotr. mieli brudną Stodołe teraz mają hatę Full wypas pracują jako informatycy Piotr ma średnią 4+. aha i mają jeszcze 325 tys zł.
|
Ja osiągnołem dużo w długim czasie ale bez koduw gra jest taka nudna :con: :con:
|
Cytat:
|
gra bez kodów jest świetna, gdy simsy się nudzą. czasem robiłam takie rodzinki, wszystkich wysyłałam do pracy i ćwiczyłam nad ich umiejętnościami. potem część wyprowadzałam do innych domów, zostawiałam dwóch simów, z kasy którą zarobili wyposażałam im ekstra dom i wysyłałam na wakacje.=)
|
A mi bez kodów udało się wejść prawie na sam szczyt kariery lekarza. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
No moja rodzina bez kodów to też Ćwir :D Ja uważam że rodzina Ćwir to od początku najbogadsza rodzina :D No tak tylko że TV nie ma :D No ale teraz im dokupiłam denerwuje mnie to że duchy są z nagrobków nie chcę ich usuwać ale są poprostu takie ...... No wiecie sami :laugh: |
u mnie ten facio z Ćwirów zginął z głodu :lol: ale to było jak zaczynałam grać w simsy. Kiedyś udało mi się bez kodów zarobić na tą willę w otoczeniu nr. 1 i ukończyć jakąś karierę, nie pamiętam jakąxD grałam dwoma simami, jakimiś gejami :P
|
zawsze kożystam z kodów
|
Moimi "osiągnięciami" bez kodów są zazwyczaj zwolnienia z pracy i złe samopoczucie ;p Z kodu na pieniądze korzystam tylko w wyjątkowych przypadkach ale maxmotives jest już coraz częściej w użyciu xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:44. |