TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   najciekawsze i najbezsensowniejsze marzenia i obawy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11230)

Artusek 25.12.2004 21:39

Hmmmm... wedlug mnie prawie wszystkie pragnienia, sa ciekawe xD,
ale najglupszym jest ,,Napic sie wody z umywalki" xP. Kiedy to zobaczylem to malo nie spadlem z krzesla! Najciekawsza obawa to ,,Zobaczyc ducha", dwie najglupsze zas to ,,Rybka zdycha w akwarium" i ,,Skorzystac z toalety publicznej" (swoja droga to nie dziwie sie simom xD)

Cocaine 25.12.2004 23:00

30?? O maj gash, w życiu bym tylu nie zarobiła, choćbym chyba stanęła na głowie :P:P
A ja mam tak:
Pragnienie:
Zmienić pieluszkę
Obawa:
Zmienić pieluszkę.
Ale najpierw nastepuje obawa a potem pragnienie więc nie tracę punktów. ;P ;P ;P ;P ;P

Liar 26.12.2004 19:28

:)

Heh.. Tez tak mialam... Tyle ze z niemowleciem...

Mariell 27.12.2004 11:54

Hmmm najlepsze. . . to chyba te co dają najwięcej punktów aspiracji np:szczyt kariery itd. Ale mi najlepsze to przytrafiło się jak simka chciała zjeść indyka a to dało jej aż 3,500 putktów!

Najgłupsze- zatrodnic majstra! :]

-tamatha- 27.12.2004 13:56

A ja lubię te zatrudnić majstra ta łatwo je zrealizować.
To z pieluszką też miałam.
Albo dwójka dorosłych simów mają dwa małe niemowlaki (bliźniaki) i pragnienie mieć niemowle, ale wybredni

Pinia 27.12.2004 14:50

pragnienie:
najgłupsze: kupić sprzęt rozrywkowy co najmniej za 1 500 $ (a te flipery takie brzydkie są :\)
najfajniejsze: ... dużo jest fajnych

obawa:
najgłupsza: ... dużo jest głupich
najfajniejsza: ... chyba takiej nie ma

vana 27.12.2004 15:46

Śmieszy mnie jedno pragnienie: gdy mój sim pojedzie sam na miasto to często ma w pragnieniach zadzwonić po swoją małżonkę :D I ciekawe jak mam mu to pragnienie zaspokoić...

Madziuch 28.12.2004 09:56

.

Hm..miałam taką głupią obowę : wymknąć sie z domu " :O

Lapis_Lasuli 28.12.2004 11:31

Cytat:

Napisał rainne
da się, ale jak mówiłam, tylko przy kodzie aging off lub eliksirze życia, inaczej nie. skąd wiem? sim żyje 29 dni jako dorosły, ciąża trwa 3 dni. więc dziesięć ciąż razy 3 dni, to jest 30. czyli już o jeden za dużo, a przecież o starać się można na 3 dni przed przejściem simki w wiek emeryta.

Ale czasami rodzą się bliźniaki=3 dni dodatkowo :))) A poza tym, właśnie można adoptować maluchy i to też sie liczy (przynajmniej u mnie). A i babka na emeryturze ii mój gość mogli mieć dziecko...dziwne

vana 28.12.2004 12:22

Cytat:

Napisał OlkaT90
A i babka na emeryturze ii mój gość mogli mieć dziecko...dziwne

Taa, dziś trochę mnie zdziwił jeden z moich merytów, bo w pragnieniach miał mieć niemowlę a jego żona też jest emerytką ale u mnie nie mogą starać się o dziecko. Nawet bym mu tego mażenia nie spełniła bo i tak mają 8dzieci i 3 wnucząt. Może masz jakiś hak wgrany?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:48.