![]() |
Lekcje
Ja nie lubie roboc pracy domowej.Strasznie długo to trwa :| ,wyciencza :lit: ,i jest nudne :zief: jak w przypadku rzeczywistym :D
|
Ja nie lubię korzystać z komputera (w przeciwieństwie do rzeczywistości). :D
|
Ja wprost niecierpie jak moi simowie grają w tą gre na kompie... nienawidze również odrabiać prac domowych...i uczyć siem gotowania,sprzątania itd..bo to dużo czasu zajmuje.
|
A propo postu poprzedniczki... NIE NAWIDZĘ, gdy dzwoniąkomórki podczas gdy simowie śpią albo gdy słuchają odtwarzacza MP3 w wolnych chwilach... :wacko:
|
Kiedyś kupiłam mojej Simce telefon komórkowy. Więcej tego nie zrobię. Myślałam, że to fajnie, że będzie zawsze w kontakcie, ale guzik! Dzwonią do niej bez przerwy i to jest najgorsze! Tak samo konsola- też ciągle się nią bawi. W dodatku nie można się tego dziadostwa pozbyć! I to mnie baaardzo denerwuje... :wacko:
|
Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.p...ghlight=remove |
Oj dzięki, też zaraz to pousuwam. :)
|
Ja nienawidzę uczyć się, odrabiać prac domowych i się odchudzać. ;P Bo jak mi przytyją to muszę ćwiczyć... Potem całą ma higienę czerwoną sim i wogóle humor czerwony. ;P
|
Ja nie lubie zaspokajać potrzeb sima ;>
|
Jest ok...
Moja lista:
1. Sprzątania, 2. Opiekowania się dzieciakami, 3. Chodzenia do pracy, 4. Robienie dziecka, 5. Kariery maskotki drużynowej :( Sim przychodzi do domu w stroju jakiejś lamy.... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:35. |