TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dom czy Akademik? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15446)

cornishonka 23.03.2005 16:44

o wiele bardziej wole akademik, przynajmniej cos sie dzieje. I mi jakos w ogole nie cina, nawet jak jest duzo osob, tylko ubrania sie strasznie rozmazuja ;d

DOM3L 23.03.2005 16:57

bez tytułu ...

Ja też wolę akademik, można mieć łatwym kosztem wielu przyjaciól no i pozatym ta "studencka atmosfera" ... :)
A wdomu jest nudno bo gra się prawie tak samo jak w zwykłe simsy
Problem to wyjście gdzieś ... to wszytsko strasznie wolno idzie :/

Errare 23.03.2005 22:41

A ja? Pierwszą myślą był akademik. Było super, przesiedziałam przy komputerze kilka godzin. Następnego dnia... aż mnie odpychało. Wtedy zaczęłam grać w domku i trzeba przyznać..odetchnęłam z ulgą. Grałam "gotowcem" maxisowym. Duży telewizor, wygodne łóżko, spokój. A przede wszystkim - naprawdę kłaniam się nisko komuś, komu udałoby się zrobić dobrą imprezę w akademiku. Zabawiać powiedzmy 20 simów na raz to istna męka! To niemożliwe... dlatego pod tymi względami wolę dom. Poza tymi argumentami zgadzam się z poprzednikami - w akademiku panuje ten studencki nastrój.
Już sama nie wiem. Chyba lubię i tę i tę opcję.

monabia 24.03.2005 18:16

Oczywiście że akademik nie po to wydałam na dodatek tyle kasy żeby teraz przesiadywać w domu, poza tym bez kodów nie da sie przeżyć w domu.

Doris 26.03.2005 11:10

Mój pierwszy sim ,którego poślę na studia będzie mieszkał w akademiku,myśle ze warto spróbować i zobaczyć jak tam nasz sim będzie żył. Uważam ze w akademiku jest ciekawiej pozna się wiele ludzi i zrobi im się psikusa..... ;P xP

Margaretka 28.03.2005 22:24

Akademik, ale chyba tylko dla tego, że we własnym domku ciężko jest na coś zaoszczędzić. A w akademiku jest jedzenie za darmo i na ogół jest już jakiś fajny sprzęt.

Czyli ze względów finansowych :D

Frogusia 29.03.2005 14:55

Ja Akademik bo mozna poznac wielu ludzi. Poza tym moi simowie nie maja kasy na domek :P

ignis 30.03.2005 12:32

D!!!o!!!m!!!y!!!

Większość moich simów mieszka w domkach, w akademiku tylko gdy jest ich więcej. To wkurzające, gdy kupisz sobie, na przykład wyciskarkę do owoców i zarza przybiega stado niedokarmionych potworów, które wypijają twoje cięko zarobione pieniądze :P ;) :D :wacko: , po za tym imprezy są lepsze, bo ci mieszkańcy akademika nie zaczepiają gości:)

No!! DOMY GÓRĄ!!! xP ;)

moniczka12 30.03.2005 13:06

[QUOTE=Thorin]Ja zdecydowanie wole dom. Co ja bym dał, żeby mieć swoje mieszkanie.

W prawdziwym życiu też bym wolała mieszkanie ale w simsach, pewnie ze w akademiku, jak bym mieszkala w mieszkaniu to po co mialabym kupowac dodatek, wiec zdecydowanie akademik.

ania500 30.03.2005 13:11

moja simka Magda mieszka na razie w super akademiku zbudowanym przez moją siorke, ale planuje sie przeprowadzic do własnego domku do wynajęcia (te trzy małe co stoją koło siebie, za 2 tys. cos) bo jak sie wprowadzała na studia to dostała stypendium w sumie 3250 simoleanów (1000 $ za 6+; 750 $ za rozwiniętą charyzme; 750$ za rozwinięta kreatywność i 750 $ za rozwiniętą kondycje ) ale prawie wszystko to wydała na ciuchy (bo miała takie... :/), na komórke, odtwarzacz mp3 no i to trzecie, zapomniałam co... jest razem do kupienia z komórka i odtwarzaczem mp3. no i moja simka zarabie teraz na swój własny mały domek, (no właśnie, a jest on już z meblami??) pracując przy stołówce i daje koncerty, bo ma na max rozwiniętą kreatywność..

P.S. aha no i Magda jest na psychologii, bo ma marzenie życiowe "Superbohaterka to ja" no a jak sie jest na psych. no to stróż prawa jest wymarzoną karierą. lol

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:02.