![]() |
o wiele bardziej wole akademik, przynajmniej cos sie dzieje. I mi jakos w ogole nie cina, nawet jak jest duzo osob, tylko ubrania sie strasznie rozmazuja ;d
|
bez tytułu ...
Ja też wolę akademik, można mieć łatwym kosztem wielu przyjaciól no i pozatym ta "studencka atmosfera" ... :)
A wdomu jest nudno bo gra się prawie tak samo jak w zwykłe simsy Problem to wyjście gdzieś ... to wszytsko strasznie wolno idzie :/ |
A ja? Pierwszą myślą był akademik. Było super, przesiedziałam przy komputerze kilka godzin. Następnego dnia... aż mnie odpychało. Wtedy zaczęłam grać w domku i trzeba przyznać..odetchnęłam z ulgą. Grałam "gotowcem" maxisowym. Duży telewizor, wygodne łóżko, spokój. A przede wszystkim - naprawdę kłaniam się nisko komuś, komu udałoby się zrobić dobrą imprezę w akademiku. Zabawiać powiedzmy 20 simów na raz to istna męka! To niemożliwe... dlatego pod tymi względami wolę dom. Poza tymi argumentami zgadzam się z poprzednikami - w akademiku panuje ten studencki nastrój.
Już sama nie wiem. Chyba lubię i tę i tę opcję. |
Oczywiście że akademik nie po to wydałam na dodatek tyle kasy żeby teraz przesiadywać w domu, poza tym bez kodów nie da sie przeżyć w domu.
|
Mój pierwszy sim ,którego poślę na studia będzie mieszkał w akademiku,myśle ze warto spróbować i zobaczyć jak tam nasz sim będzie żył. Uważam ze w akademiku jest ciekawiej pozna się wiele ludzi i zrobi im się psikusa..... ;P xP
|
Akademik, ale chyba tylko dla tego, że we własnym domku ciężko jest na coś zaoszczędzić. A w akademiku jest jedzenie za darmo i na ogół jest już jakiś fajny sprzęt.
Czyli ze względów finansowych :D |
Ja Akademik bo mozna poznac wielu ludzi. Poza tym moi simowie nie maja kasy na domek :P
|
D!!!o!!!m!!!y!!!
Większość moich simów mieszka w domkach, w akademiku tylko gdy jest ich więcej. To wkurzające, gdy kupisz sobie, na przykład wyciskarkę do owoców i zarza przybiega stado niedokarmionych potworów, które wypijają twoje cięko zarobione pieniądze :P ;) :D :wacko: , po za tym imprezy są lepsze, bo ci mieszkańcy akademika nie zaczepiają gości:)
No!! DOMY GÓRĄ!!! xP ;) |
[QUOTE=Thorin]Ja zdecydowanie wole dom. Co ja bym dał, żeby mieć swoje mieszkanie.
W prawdziwym życiu też bym wolała mieszkanie ale w simsach, pewnie ze w akademiku, jak bym mieszkala w mieszkaniu to po co mialabym kupowac dodatek, wiec zdecydowanie akademik. |
moja simka Magda mieszka na razie w super akademiku zbudowanym przez moją siorke, ale planuje sie przeprowadzic do własnego domku do wynajęcia (te trzy małe co stoją koło siebie, za 2 tys. cos) bo jak sie wprowadzała na studia to dostała stypendium w sumie 3250 simoleanów (1000 $ za 6+; 750 $ za rozwiniętą charyzme; 750$ za rozwinięta kreatywność i 750 $ za rozwiniętą kondycje
P.S. aha no i Magda jest na psychologii, bo ma marzenie życiowe "Superbohaterka to ja" no a jak sie jest na psych. no to stróż prawa jest wymarzoną karierą. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:02. |