![]() |
|
Wygląd sima może pozostać mu na zawsze??? Taki zielony elf? Ja bym nie była zadowolona gdyby nie wróciłby do normy...
|
no coz ja poszlam ise wykapac i i ona wtedy juz byla jakby soba:) wrocila do dawnej postaci a szkoda:(
|
Superowe zdjęcia!!!
|
a ja zrobilam screena jak on sie zmienia...wtedy tam na panelu gdzie sa glowy jest taki fajny szkielet..pozniej pokaze..dolacze w tym poscie:)
|
Niezle fotki.Pstrykniesz jeszcze pare???
|
NIE CZEKAJ Z TYM
WKLEJ JE ODRAZU |
Ja dostałam TS Abre dopiero w zeszłą sobótkę... :lol: ale uważam ,że gra jest wspaniała! Najbardziej lubię zaklęcia:
-piękna i bestia -cena sławy -wszystko dla domu Moim ulubionym kryształem jest fioletowy/różowy dający umiejętnośc teleportacji. COOLowe wg mnie są tesh uroki -cios miłości :wub: :D -hipnoza -ożywienie ^_^ -uropuchowienie (najczęściej używane!) :P ;) :o i trochę poprawa stosunków... Trochę zawiodłam się jak weszłam na czubek fasolki :P P.S jeżeli ktoś miałby jakieś pytania dotyczące ABRY postaram się odpowiedzieć. GG 4647906 tlen: [email protected] :D :P ;) :rolleyes: |
Ja już niedługo kupię. Pewnie we wtorek. Nie moge się doczekać, bo wydaje mi się, że to ekstra dodatek!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:43. |
|