TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18513)

Eveline 16.03.2005 15:49

Cytat:

Napisał Melonka
Chciałabym się spytać o to , że jeśli mieszkamy z kimś w akademiku to nim też kierujemy ??

PS. Jeśli było takie pytanie to nie zauważyłam.

Jeśli masz na myśli mieszkańców, którzy sami się wprowadzają, to nie można nimi kierować. (Chyba, że jest jakiś kod o którym nie wiem, ostatnio tyle tego ... ;) )

Nulka 16.03.2005 17:29

Mam koljene dręczące mnie pytanie. Czy w każdym misteczku (Miłowo, Dziwnowo, Werona) może być inny Uniwersytet? Bo z tego co wiem to są trzy. jak to jest we własnym miasteczku?

*apple* 16.03.2005 17:40

ja mam w miłowie 2 uniwersytety...

Melonka 16.03.2005 17:41

Hmmmmmmmmmm

Mam pytanie bo zobaczyłam kariere psycholog i troche nierozumiem jeśli my sim studiuje psychologie to będzie w doroslości ...............

Eveline 16.03.2005 17:57

Cytat:

Napisał anulana
Mam koljene dręczące mnie pytanie. Czy w każdym misteczku (Miłowo, Dziwnowo, Werona) może być inny Uniwersytet? Bo z tego co wiem to są trzy. jak to jest we własnym miasteczku?

W każdym miasteczku mogą być wszystkie trzy, a do tego jeszcze kilka, które sama stworzysz. To tak jakby drugi zestaw okolic :)

Cytat:

Napisał Melonka
Mam pytanie bo zobaczyłam kariere psycholog i troche nierozumiem jeśli my sim studiuje psychologie to będzie w doroslości ............

.... kim sobie będzie chciał :D Będzie mógł wybrać każdą z dostępnych karier :)

aquamarine 16.03.2005 18:17

Gdzie się zapisują zdjęcia z TS2:NS??

Wicko 16.03.2005 18:25

np. tam, gdzie w zwykłym ts2?

Dancia 16.03.2005 18:41

Cytat:

Napisał _Toxic_
Może mi ktoś odpowiedzieć bardzo prosze co robie źle ??

Już Ci odpowiadam. Moim zdaniem masz za mało przyjaciół z tajnego bractwa. Przyjaciele jakich musisz zdobyć żeby dostać się do zwykłego bractwa lub zwykłego stowarzyszenia to jedno - musisz zaprzyjaźnić się ze wszystkimi członkami bractwa - ale to już napewno wiesz.
Natomiast jeżeli chodzi o zaprzyjaźnianie się z członkami tajnego bractwa to również musi być ich trzech, a przyjaźń z nimi osiągnąć określony poziom. A z tego co zrozumiałam Twój sim zaprzyjaźnił się z 3 z normalnego bractwa, a potem zdobył jeszcze jednego - nawet jeżeli jest on z tajnego stowarzyszenia to masz tych przyjaciół zwyczajnie za mało :D
Mam nadzieje że już rozumiesz w czym rzecz.

Do wszystkich którzy chcą należeć do bractwa: osobiście trochę oszukuję bo w ciągu 5 minut nie da się zaprzyjaźnić z członkami bractwa na wystarczającym poziomie żeby do niego wstąpić. Dlatego robię odwrotnie: gram członkami bractwa do którego chcę wprowadzić mojego sima. Wystarczy że 1 sim bractwa zaprzyjaźni się z moim i zaprosi go do bractwa. Potem przez cały okres próbny mój sim siedzi w bractwie-spędza czas i kiedy staje się pełnoprawnym członkiem bractwa zapisuję grę i przechodzę do sterowania moim simem. Polecam ;)

rainne 16.03.2005 18:41

Cytat:

Napisał Wicko
np. tam, gdzie w zwykłym ts2?

a nie, bo teraz zapisują się w moje dokumenty > the sims 2 > neighborhoods >N00x > storytelling (x, to liczba przyporządkowana do otoczenia)

aquamarine 16.03.2005 18:47

Dzięki rainne! :*
I jeszcze jedno:
O co chodzi w Majstrze?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:58.