![]() |
Z http://membres.lycos.fr/shaklin/index.bhm można ściągnąć to "fasolowe drzewko", gotowe do wspięcia się po nim ;)
|
Cytat:
|
Nie można, bo stronka jest zamknięta :P
|
Cytat:
|
Racja. Strona jak najbardziej działa. :) Właśnie przed chwilą ściągnęłam z niej dodatek ;) Wszystko jest "ok" :P
|
Mi też działa stronka, ale fasoli nie sciagalam.Mi już w jednym domku wyrosła :P
|
Na moim w domu też. Pewnie ten komp w kafejce jakiś nie taki, bo wogóle downloadu nie było widać
|
Ja nie czekam jak mi wyrosną bo jak zrobiłam podobny temat to ktos(mam nadzieje że ta osoba się na mnie nie obrazi z tego powodu)podał mistronę na której można ściągać kryształu i inne.a co do fasoli to terz nie wiem ale mi nie rośnie.
|
Małgosia dokąd ściągnąć kryształy bo jak ja ściągłam do Download to w grze nie mogłam ich znaleźć. A jak ściągnęłam do obiektów jak pisali na www.thesims.pl to też nigdzie mogę ich znaleźć w grze !!!
|
Mysia.Mi tam działają :P JA zawsze kopiuje do wszystkich trzech :
C:/ (lub D w zależności gdzie masz zainstalowane SIMSY :) no więc : Mój Komputer/C:/Program Files/Maxis/The Sims/GameData/UserObjects Mój Komputer/C:/Program Files/Maxis/The Sims/GameData/Objects Mój Komputer/C:/Program Files/Maxis/The Sims/Downloads Mi wtedy zawsze działa :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:56. |