![]() |
No, no, no moja droga. ładne fs się tu kroi. ;) Styl pisania śliczniutki, chciaz są małe niedociągnięcia. I mój ukochany temat: Magia- ach jak mało fs o tej tematyce i dlatego jestem ci skłonna dać 9/10 :D Aha i tak jak Viggo już wspomniał to te kratki zlikwiduj, bo niezwykle psują urok tego fotostory. Ale moje gratulacje, naprawdę świetnie piszesz tylko szkoda ze odcinek krótki ;( . Z niecierpliwością czekam na next odcinek i pozdrawiam!
Tiff |
Dobre Terierek! :D Lubie jak piszesz, bo zawsze mam co czytać ;) Coś co lubie poczytać, a ty naprawde potrafisz mnie zainteresować<
|
No no, bardzo mi się podoba :) Fajnie to wszytsko wymyśliłaś, tytuł przyciąga, tylko ta ortografia i interpunkcja przeszkadza :( Starałam się nie zwracać na nią uwagi, ale naprawdę rzuca sie w oczy, tak jak zdjęcia w trybie kupowania/budowania.
Fabuła jest jednak bardzo interesująca, a więc czekam na kolejny odcinek. Aha, i wydawało mi się, ze w tym 4. odcinku trochę akcja leciała za szybko, nieproporcjonalnie do poprzednich odcinków, ale może to tylko moje odczucie. Pozdrawiam :) |
no fs super,tylko to ze byla wampirem,przeszla do krainy elfow,i miala normany kolor skory,wydaje mi sie troche dziwne :wacko: .i przy tym,miales dac odcinek za miesiac 1 listopada w zaokragleniu,a wiec powinien byc juz 2 dni temu :( .nie mozesz tak zwlekac,bo robiac to,krzywdzisz wielu fanow tego fs(wielu jak wielu,nie jestem jedyna-w-swoim-rodzaju,a mi sie podoba).oto oni:
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( (co do liczby nie jestem pewna,ale co tam) pozdrawiam i zycze weny :* :* |
Moi drodzy !
Wasze posty przypomniały mi o tym fs :D Przepraszam za zaniedbanie i obiecuje że następny odcinek będzie lepszy. Dajcie więcej komentów one mi pomagają. Dziękuje za wyrozumiałość względem dysleksij. I przepraszam ale chwilowo mam nawał pracy i następny odcinek się spóźni ;( Jednak powinien być przed 24 grudnia :O |
ciekawe :D najpierw myslalam ze nie ale jak sie wczytalam to stwierdzilam ze jednak tak!! no na swieta to juz moglby byc kolejny odcinek :P no te kratki na zdjeciach faktycznie brzydko wygladaja. 8/10 :D
|
Te fs naprawde wciaga, tylko szkoda ze zdjecia robisz w trybie kupowania i mam jedno pytanie. Czy bedziesz jeszcze pisala to Fs? Bo juz od dluszego czasu nie pojawil sie zaden odcianek.
|
Cytat:
Też czekam z niecierpliwością. Dalej, Terierek! |
Co ma się podobać w tym forostory?Jest wiele błędów i niedociągnięć.A np. w pierwszym odcinku matka kazała tej dziewczynie (właśnie jak ona się wogóle nazywa ?)wyprowadzić się z domu ze względu na jej przeszłość.Jaką przeszłość?Nie wiem,może ominęłam,któryś z odcinków czy coś takiego.I nie piszę się np.naciągną tylkko naciągnął
To tyle.To mój szczery komentarz ,pzdr. :) |
Owszem napisze to Fs i dziękuje wam za niecierpliwość ( To znak że się podoba) Chwilowo nie mam weny i trudno mi pisać ale mam już zdięcia i odrobinkę tekstu ale to za mało by wkleić ;( Czekajcie cierpliwie a odcinek na pewno się pojawi.
Droga Flawiu po pierwsze Fs nie polega jedynie na ortografi i interpunkcij ( Mówiłam wam staram się pisać poprawnie ale to dla mnie wyjątkowe wyzwanie) , dziewczyna ze wzgldu że mówi w pierwszej osobie nie wyjawiła imienia (choć może to zrobi) Jeśli chcesz poznać jej przeszłość zachęcam do zaglądania tu (rąbek tajemnicy uchyli się już w następnym odcinku) Dziękuję ci za szczery komentarz w następnym odcinku będe pamiętać o trybie budowania. Pozdrawiam :* Autorka bez weny |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:19. |