![]() |
No ja to chyba lubie najbardziej żółtego. Taki słodki jest! :D Nie to co te inne podpalacze wstrętne! <_<
|
ja tam nie bardzo lubie smoki........nie............ja chyba miałam je dopiero 2 razy..to po co ja wogóle się udzielam :P i miłam czerwonego...is ie ciut zraziłąm jak mi spalił moją ulubioną simke......... :unsure: :D
|
^_^ No ja też nie przepadam ogólnie za smoczkami! Szkoda czasu... Bo smocze łuski i łzy, to ja sobie mogę kupić... :lol:
|
NaJFAJNIEJSZY jest czerwony.Taki ognisty i..i fajny ii taki takii taki wogole :D
|
Tak wogóle to każdy smok jest fajny na swój spoób.
|
Mi się najbardziej podoba fioletowy!!! Dlatego że tylko takiego mam :D Ale jest bardzo przyjazny!!! i słodki :rolleyes:
|
Jak na razie to miałam tylko czerwonego, bo nie wiedziałam że TRZEBA się opiekować smokiem gdy jest jajem. Ale miałam kiedyś smoczka, który nie miał ciałka tylko skrzydła było widać i nazywał się CAESAR.
|
Ja mniałam zielonego i tylko zielonego bo teraz nie mam gdzie grać w ts:abrakadabra :D
|
Cytat:
|
Nie ma zielonych smoków. Ja jak ktoś w to nie wierzy to niech wejdzie na inny temat o smokach. Tam jest wszyslko udukomentowane.N1nk4 jeśli naprawdę masz zielonego smoka to wyśli mi jego zdjęcie albo umieść na forum!!!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:50. |