TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Pierwsze Wrażenia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22209)

SweetGirl 20.09.2005 14:32

Pierwsze wrażenia

Moje pierwsze wrażenia? Zazdrość i złość. Tyle z was ma tą grę... Błagania rodziców nic nie dały... Muszę poczekać do świąt... Może wtedy ktoś się nademną zlituje i kupi mi tą grę...

Nie mam Na studiach - i nie mam Nocne Życie. Muszę mieć tą grę! Dobra, chyba wybłagam rodziców...

Rendy 20.09.2005 14:38

Cytat:

Napisał SweetGirl
Moje pierwsze wrażenia? Zazdrość i złość. Tyle z was ma tą grę... Błagania rodziców nic nie dały... Muszę poczekać do świąt... Może wtedy ktoś się nademną zlituje i kupi mi tą grę...

Nie mam Na studiach - i nie mam Nocne Życie. Muszę mieć tą grę! Dobra, chyba wybłagam rodziców...

Witaj w klubie ale na szczęście jeśli w niedziele mój wójek nie weźnie auta to pojadę do KRAKOWA i kupię wreszcie upragnione simsy NŻ juchu (teraz tylko modlić się by wójek nie pracował w niedziele :))

Lapis_Lasuli 20.09.2005 15:32

Hmm moje wrażenia? ...
Jest dużo ciuchów (dla menów), nowych, znośnych i dość fajnych. Ponarzekać głównie na fryzury... Jest nieco więcej interakcji z simami, kilka nowych i dobrych ulepszeń życia simów. No i randki, dodatkowe wskaźniki etc. Ogóle dodatek wydaje mi się (jak narazie) lepszy niż NS. Tylko znowu brakuje mu czegoś, co wciągnęłoby gracza... po miesiącu się znudzi, ale akurat w zimie wychodzi kolejny dodatek. Mogliby się postarać robić dodatki rzadziej, ale lepiej. A nie, to co zwykle... małe rodzinki małych miast, wiodące uporządkowane do granic możliwości życie porządnych ludzi... Ogólnie ok.

viper_88 20.09.2005 15:58

Ogólnie gra mi się podoba :D (mam ją od 14 września) Możliwość posiadania samochodów jest po prostu świetna. Co do fryzur, to tego się nie czepiam, a nowe ubrania, jak i meble, są bardzo fajne. Jak dla mnie, największym minusem jest za krótki czas (3 godziny) na przejście na wyższy stopień (ci, co mają grę, wiedzą, o co chodzi) na spotkaniach towarzyskich i randkach - ja dałbym przynajmniej 5 godzin. Nie zamieniałem jeszcze żadnego mojego Sima w wampira, ale taka możliwość mi się podoba :D Podoba mi się także możliwość przeniesienia nagrobków wraz z rodziną (chodzi mi o przeprowadzki) :D

Tidus2004 20.09.2005 16:51

Hmmm....ja nie mam jeszcze tych simsów, ale już niebawem sobie kupię. Oglądałem juz wiele filmików i dziesiątki screenów....i zauważyłem że gra musi być naprawde rewelacyjna. Pierwsza rzecz która przyciągnęła moją uwagę to oczywiście SAMOCHÓD :D normalnie rewelka....wkońcu dali cos konkretnego ;D Kolejną frajdą dla mnie jest panel DJ'a , dyskotekowe światła, taka kuleczka.... , no i przede wszystkim KARAOKE :D to jest coś co uwielbiam :) pamiętam jak grałem w the sims Gwiazda :) ponad 80% moich postaci wybierali karierę muzyczną :) Co do fryzur to sie nie czepiam, bo musze przyznac że ja już w sumie nie korzystam z fryzur czy ubrań Maxisowskich. W końcu w necie znajduje sie MNÓSTWO różnych, przeslicznych rzeczy. A teraz to co spowodowało że szczena mi opadła i musiałem ją ręką przez tydzień podtrzymywać... mam tu na myśli widok sąsiednich domów :D Nareszcie wszystko wygląda teraz tak realistycznie. Już nie ma tych beznadziejnych pustych terenmów :) można już wyczuć pewna interakcję z otoczeniem i innymi simami :D
ufff....alez się rozpisałem :D mam nadzieje że nie macie mi tego za złe :) ale ja tak lubie :)

Vanillienné 20.09.2005 17:01

Tak kochasz karaoke? To się nie zawiedź, kiedy nie będziesz słyszał głosu simów... ja np. tak mam.
Osobiście najbardziej podoba mi się budka fotograficzna...

patrysiaz1992 20.09.2005 17:15

No, niezłe zdjęcia wychodzą w tej budce:D. Ciekawe są też restauracje, kręgielnie i autka:). Chociaż musze przyznać, że Nocne Życie zapowiadało się troszkę ciekawiej, niż jest w rzeczywistości:(...

vivien 20.09.2005 17:18

Cytat:

Napisał Vanillienné
Tak kochasz karaoke? To się nie zawiedź, kiedy nie będziesz słyszał głosu simów... ja np. tak mam.

LOL... ja słyszę :O

Adi 20.09.2005 18:08

Ja nie slysze ;( Zawsze mam pecha....

kawania 22.09.2005 09:48

Troche już przeszłam z tym nocnym zyciem...Dodatek jest świetny ale jak u większości problem zaczął się już z kodem Jak to w ogóle możliwe żeby tak pochrzanić kod? Chodzi oczywiście o upiorne z czyt. ż :) Pomału okazywało się że niewidać w grze połowy dodatków czyli do usuniecia ściągnięte rzeczy. Jak u wiekszości. Po przeinstalowaniu gra zaczęła szaleć - nieusuniete jakieś szczatki na szczęście wyszukałam znalazłam usunełam i znowu zainstalowałam. Gra ogólnie jest super mój gość tańczył chyba z miotłą :D nie wiem bo był gościem. Te wszystkie interreakcje sa super najlepsze jest to że randki itp. są punktowane. Troche za szybko mi czas leci :D Nowe podłogi i tapetki są świetne co do fryzur i ciuchów to takie średnie.
ach wkurza mnie troche to ponowne ustawianie itp, szkoda że gra tego nie zapamiętuje :con:
Poza tymi drobiazgami wszystko mi się podoba :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:14.