TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

Pawlq 17.09.2005 13:04

na 4 moge ci odpowiedziec:
Tak jeżeli masz mało pamięci RAM jeśli masz 512 to lekko będzie sie cieło ale jak więcej to nie powiino

...Martini..... 17.09.2005 13:15

Gdzie można kupić "elektropląs" czy jakoś tak... Bo ja zapomniałam :D

Natalia 17.09.2005 13:24

No to będzie mi się zacinało :1smutny: Trzeba zbierać na nowy ram
Cytat:

Gdzie można kupić "elektropląs" czy jakoś tak... Bo ja zapomniałam
Słyszałam, że to nagroda aspiracji

...Martini..... 17.09.2005 13:44

To nie jest nagroda aspiracji...

!Miśka! 17.09.2005 13:46

Cytat:

Napisał Pawlo
na 4 moge ci odpowiedziec:
Tak jeżeli masz mało pamięci RAM jeśli masz 512 to lekko będzie sie cieło ale jak więcej to nie powiino

Nie wprowadzaj dziewczyne w błąd jak będziesz miała mniej niż 512 to bedzie sie cieło a jak 512 to bedzie chodziło super!!! A więcej chyba ram mieć juz nie można

Natalia 17.09.2005 13:58

Cytat:

Napisał !Miśka!
Nie wprowadzaj dziewczyne w błąd jak będziesz miała mniej niż 512 to bedzie sie cieło a jak 512 to bedzie chodziło super!!! A więcej chyba ram mieć juz nie można

Można. Mój kuzyn ma 1024. Ja na razie mam 256 i zacina mi się tylko w większych domkach i jak mam za dużo dodatków pościąganych.

Zna ktoś odpowiedzi na moje inne pytania?

vivien 17.09.2005 14:05

No więc... Instalacja przebiega gładko...włączam podekscytowana grę, wchodzę w weronę, stawiam domek i zamierzam stworzyć rodzinkę. Lecz mniej więcej w połowie wczytywania panelu tworzenia rodzinki za każdym razem występuje błąd ' Aplikacja została zakłocona, program zostanie zamkniety' i co ja mam zrobić ;(

Nindë 17.09.2005 14:14

Cytat:

Napisał Natalia
Mam kilka pytań dotyczących NŻ
1. Czy są jakieś nowe ubrania dla nastolatków?
2. Czy nastolatkowie mogą mieć swój samochód?
3. Najważniejsze! czy nastolatkowie mogą umówić się randkę na mieście.
4. Czy gra chodzi wolniej niż dotychczas?

1. Tak są ale mało..
2. Tak mogą..Nastolatkowie mogą prowadzić samochód.
3.Nie wiem nie sprawdzałam ale chyba tak..
4. No mi przycina ale jutro będę miała więcej RAM-u i będzie chyba szycbiej chodziło.. :D

Giggs poszukaj w dziale problem z gra TS2..tam jest mnóstwo takich tematów..Ale ja Ci napisze :
-posprawdzaj czy nie masz powłączanych programów w tle jeśli masz wyłącz je..
-wyłącz też antywirusy..
Jak to nie pomoże to poszukaj tematów.. ;)

vivien 17.09.2005 14:18

Znalazłam podobny temat :P Pewnie chodzi o zmienione CAS! :D

~Perlié~ 17.09.2005 14:35

Hejka mam problem z NŻ włanczam normalnei gre wszystko działa jak nalezy i wogóle dodatków nie mam z netu... po załużmy jakiś 5 min. gry gra sie zatrzymuje i mi sie wyłancza monitor tak jakby nagle sie wyłączył sam... klikam TAB+Alt żeby cokolwiek zrobić... gra po kikunastu sekundach wraca normalnie i tak co 5 min. co może być tego przyczyną?? Monitor dobry jest bo sprawdzałam na 2 innych =( monitor dobrze chodzi tylko w simach tak sie tnie =( HELP!! pomocy pomóżcie pliskkaaa!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:36.