![]() |
na 4 moge ci odpowiedziec:
Tak jeżeli masz mało pamięci RAM jeśli masz 512 to lekko będzie sie cieło ale jak więcej to nie powiino |
Gdzie można kupić "elektropląs" czy jakoś tak... Bo ja zapomniałam :D
|
No to będzie mi się zacinało :1smutny: Trzeba zbierać na nowy ram
Cytat:
|
To nie jest nagroda aspiracji...
|
Cytat:
|
Cytat:
Zna ktoś odpowiedzi na moje inne pytania? |
No więc... Instalacja przebiega gładko...włączam podekscytowana grę, wchodzę w weronę, stawiam domek i zamierzam stworzyć rodzinkę. Lecz mniej więcej w połowie wczytywania panelu tworzenia rodzinki za każdym razem występuje błąd ' Aplikacja została zakłocona, program zostanie zamkniety' i co ja mam zrobić ;(
|
Cytat:
2. Tak mogą..Nastolatkowie mogą prowadzić samochód. 3.Nie wiem nie sprawdzałam ale chyba tak.. 4. No mi przycina ale jutro będę miała więcej RAM-u i będzie chyba szycbiej chodziło.. :D Giggs poszukaj w dziale problem z gra TS2..tam jest mnóstwo takich tematów..Ale ja Ci napisze : -posprawdzaj czy nie masz powłączanych programów w tle jeśli masz wyłącz je.. -wyłącz też antywirusy.. Jak to nie pomoże to poszukaj tematów.. ;) |
Znalazłam podobny temat :P Pewnie chodzi o zmienione CAS! :D
|
Hejka mam problem z NŻ włanczam normalnei gre wszystko działa jak nalezy i wogóle dodatków nie mam z netu... po załużmy jakiś 5 min. gry gra sie zatrzymuje i mi sie wyłancza monitor tak jakby nagle sie wyłączył sam... klikam TAB+Alt żeby cokolwiek zrobić... gra po kikunastu sekundach wraca normalnie i tak co 5 min. co może być tego przyczyną?? Monitor dobry jest bo sprawdzałam na 2 innych =( monitor dobrze chodzi tylko w simach tak sie tnie =( HELP!! pomocy pomóżcie pliskkaaa!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:36. |