TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Wampir (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22270)

Nesy 22.09.2005 15:58

Mam takie pytanie. Jak zostać wampirem. Wiem że jakiś wampir ma ugryść sima ale jak to zrobić? Czy sim ma się z tym wampirem pokłucić (żeby go ugryzł) czy zaprzyjaźnić?

berata 22.09.2005 16:05

Cytat:

Napisał _AgAtA_
Mam takie pytanie. Jak zostać wampirem. Wiem że jakiś wampir ma ugryść sima ale jak to zrobić? Czy sim ma się z tym wampirem pokłucić (żeby go ugryzł) czy zaprzyjaźnić?

Tutaj jest jak zostać wampirem, a czy ma się pokłócić, czy zaprzyjaźnić, to niestety nie wiem. Wydaje mi się, że to nie ma wpływu, ale to tylko moje przypuszczenia.

Rendy 22.09.2005 16:06

Cytat:

Napisał _AgAtA_

Ja wiem tyle że można nakłonić wampira by ten cię ukąsił ale nie wiem na pewno bo nż będe miała w niedzielw (wreszcie :):))

madziaq 22.09.2005 17:16

Cytat:

Napisał Rendy
Ja wiem tyle że można nakłonić wampira by ten cię ukąsił ale nie wiem na pewno bo nż będe miała w niedzielw (wreszcie :):))

wampira mozna naklonic zeby ukasil innego sima, ktorym (jesli nim kierujemy) kasamy sima na ktorym zalezy nam zeby byl wampirem :P

czasem zdfarza sie ze kasa sam...

Vanillienné 22.09.2005 17:40

Cytat:

Napisał berata
Tutaj jest jak zostać wampirem, a czy ma się pokłócić, czy zaprzyjaźnić, to niestety nie wiem. Wydaje mi się, że to nie ma wpływu, ale to tylko moje przypuszczenia.

Nie może być tylko obojętny. Mogą się nienawidzić, mogą się kochać.

Nindë 22.09.2005 17:52

Cytat:

Napisał madziaq
wampira mozna naklonic zeby ukasil innego sima, ktorym (jesli nim kierujemy) kasamy sima na ktorym zalezy nam zeby byl wampirem :P

czasem zdfarza sie ze kasa sam...

Tak u mnie wampiry czasem kąsają same..Raz zaprosiłam wampira do domu sima-studenta to było około 4 nad ranem..O tej godzinie przychodzi ten co pracuje w kuchni i robi studentom jedzienie..On idzie a ta wampirzyca za nim i go..ukąsiła..Dziwne..I za każdym razem jak ją zaparaszałam kogoś kąsiła..Zaniedługo cały akademik tego studenta będzie z wampirami.. :O :O

she 23.09.2005 09:51

No więc dobrze, zostałam wampirem (kodem, inaczej sie nie dało), ale co zrobić jak chcę kogoś ukąsić? Bo takiej opcji nie ma, a pojawia się dopiero po uzyskaniu miłości z innych simem. Czyli jak chce kogoś ugryźć to musze sie w nim zakochać? beznadziejaaa, chyba, że jest inny sposób ;>

Asulkä 23.09.2005 17:05

No właśnie też się skapnełam że trzeba kochać danego sima żeby go ugryźć bo moja simka jakoś swojej siostry nie mogła ukąsić. :con:

Adi 23.09.2005 18:04

U mnie nei trzeba. Moge ukąśic dopiero poznaną osobe. ale wtedy nie wychodzi

cornelia25 24.09.2005 11:33

w końcu mam wampirka ale musze jeszcze moją pewną simke uwampirowac:) moja simcia zna juz tego goscia ale musze czekac na noc

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:48.