![]() |
Najtrudniejszy są nagrobki.Ile razy się namęczyłam tyle samo razy dałam za wygraną :P <_< Najbardziej lubie muchomorowy wyścig,a najłatwiejsze jest dostarczanie składników.
|
:o ja też nis cierpię obłoków i muchomorów,zawsze rezygnuję i wracam do domu.Weszta jest znośna. B) :lol: :D
|
Ja nie cierpie muchomorów, obłoków i - tu będę oryginalna :P - wkurzaja mnie pojedynki. Fajne jest 'bumbumbum' i dostajesz magimony, ale za pojedynki ZAWSZE dostaje rzęsy czarodzieja... Mam juz 10sztuk... A ulubione to szukanie tych cegieł itp., rozweselanie i przekazywanie skladników. Nagrobna łamigłówka mi zwisa - nie jesdze na tamta działkę :D
|
Ja uwielbiam tą usypiającą mgłę i dostarczanie składników. Nienawidzę tej cmentarnej zagadki i dotykania grzybków. <_<
|
jak na razie:
muchomory - bleee dostarczanie składników i znajdywanie przedmiotów wśród simów - yeeeah :P |
Jeśli chodzi o mnie to najbardziej lubię:
z tymi obłokami i szukanie u innych simów składniki [jak czegoś potrzebuję to sobie zostawiam, a jak nie to oddaję, temu od kogo mam zadanie]. A nie nawidzę - muchomorków [ten wyścig]. Oszukują, że mi sie grać odechciewa :angry: |
Ja najbardziej nie cierpię wyscigów z grzybami, obłoczki nawet da si znieść(moja sioramówi ze jestem w tym niesła! :)) najbardziej lubię pojedynek i jak musze cos dostarczyc albo wziąc od kogos :)
|
Mi najbardziej podoba sie dostarczanie składników i zdobywanie ich dla sprzedawcy no grzybki też są fajne. Ale najgorsze co może być to niszczenie tych obłoków no i czasami ten cmętaż juz lepsza jest poprawa nastroju chociaż też za nią nie przepadam.
|
JA nie lubie tych chmur a najbardziej lubie szukanie np. Złotego jabłka. BNie lubie też gdy bardzo mi zależy żeby dostać konfetti klauna a dostaje pióro pegaza albo coś innego! ;)
|
no mnie tez to strasznie denerwuje! :angry: chce np konfetti a tu piec razy rzesy czarodzieja! <_< beznadzieja! szkoda ze nie mozna sobie wybrac skladnika ktorego sie potrzebuje... :unsure:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:16. |