![]() |
Cudne! Jak czytałam tę bajkę to aż się wzruszyłam ;( Czekam z niecierpliwością na inne dodatki ;)
Ps. Napisałam wcześniej posta, ale zabrakło mi regulaminowego 1 słowa :/ |
Piękne. Jestem mile zaskoczona, ze wstawiłaś te Inspiracje w takiej formie, spodziewałam się raczej kilku zdjęć i grafik (ale to też szykujesz :) ) I nie spodziewałam się, że będzie tego tak aż dużo, ale to dobrze. :)
Cytat:
Czekam na dalszą część Inspiracji i odcinki. Chciałam Ci jeszcze napisać, że na forum jest kilka osób, których styl pisania najbardziej mi się podoba i Ty jesteś jedną z nich. :) Nawet jeśli piszesz o "Voyage", że jest nudne, mnie w ogóle nie nudzi, bo przedstawiasz wszystko w taki sposób i takimi słowami, że czytam to z przyjemnością. Pozdrawiam. :) |
bardzo fajna bajka, taka sama jest na stronie www.adonai.pl sa tam takze fajne zludzenia.Aprille,zauwazylas ze styczen dziwnie sie przyblizyl??mam nadzieje ze masz juz tekst(na zdjeciach mi mniej zalezy) do odcinka??ciekawe,co w nim bedzie.
szczesliwego Nowego Roku 2006!! :yay: :yay: rok 2005 :happy2: :paps: :tclsd: |
Masz talent!
Hej! Na początku chciałam Ci powiedzieć, że masz talent do pisania. Trochę powtarzanych wyrazów, ale zaczynasz nad nimi panować. Może napiszesz książkę? :D No dobra, do rzeczy...... Chciałam Ci jeszcze powiedzieć, że oceniam twoje FS 9,5/10. Czekam na następne odcinki! Trzymaj się cieplutko! :* Pa! :papa:
|
Jedna chwila nieuwagi i zamyślenia wystarczyła by pośliznęła się na stromym podłożu i wpadła prosto w przepaść.
Leciała długo i powoli, a zdarzenia z jej życia migały jej przed oczami niczym kadry z czarnobiałego filmu. Obraz urwał się. Zamarła. Tak wyglądała mniejwięcej śmierć Dorcas :( Robiłam zdjęcia Tony'emu, a ona bez mojej wiedzy poszła się wykąpać w pobliskim basenie... No i stało się. Myślałam, że dostanę zawału. Przyszedł Mroczny Kosiarz i Tony błagał go o jej życie, ale został brzydko mówiąc olany. No więc Dorcas pływa sobie pewnie gdzieś teraz w antymaterii, czekając a ponownie otworzę grę... A niech sobie pływa! Oduczy ją to robienia czekokolwiek bez mojej zgody... Szczęśliwego Nowego Roku, odcinek jak zwykle w sobotę, Aprille |
Jak dla mnie to najlepszy z dotychczasowych odcinków. :) Przede wszystkim jest więcej akcji i podoba mi się pomysł z tą skrzynią (że Arthur Fillmore z niej wyszedł). :D Styl pisania jak zawsze mi się podoba. Zdjęcia są ładniejsze niż zwykle, o wiele lepsze jest wyostrzanie, którego teraz użyłaś niż efekt "zamglenia" (to chyba zmniejszenie kontrastu), którego używałaś w poprzednich odcinkach. Szkoda, ze zakończyłaś w tak ważnym momencie...
Cytat:
Pozdrawiam :) |
Odcinek może krótki, ale za to dużo się w nim dzieje. :) Nie przesadzaj, że masz dużo błędów - tutaj trzeba je podzielić na: ortograficzne i stylistyczne. Ortografów nie masz żadnych (albo to moja ślepota o tak wczesnej porze się już gubi), a stylistyka jest poprawna (prawie każdy na tym forum stawia za dużo przecinków :P). Jak zwykle czekam na dalszą część. ;)
|
Cytat:
2.chyba ciszą 3.sama widzisz ze znalazlam tylko 2 bledy(byla jedna literowka,to z okiennicami). krotki odcinek ale prawie to nam zrekompensowalas,bo duzo sie dzialo,i za to daje ocene 9,8/10,choc na przyszlosc dawaj dluzsze odcinki pozdrawiam :* |
super!!! bardzo mi się podoba to fotostory!!! nie będę owijać w bawełnę 10/10. W napięciu czekam na kolejny odcinek...
|
-tekst 8/10. Czyta sie znakomicie, mnostwo opisow. Wszystko jest takie jakby... hmm... leniwe i melancholijne :) W dobrym tego slowa znaczeniu ;) ale mnostwo literowek typu: "przeszytym przejmującą cichą strychu Dorcas". Ale naprawde to fs to dzielo sztuki pisanej!
-fabula 8/10. Wydaje sie super. Ale jak dla mnie akcja dzieje sie zbyt wolno, aczkolwiek wszystko jest idealnie przemyslane. Tylko pogratulowac :) -Zdjecia 8,5/10. Bardzo ladne, chociaz dwa czy trzy zupelnie mi sie nie podobaly. Chwala sie ramki. Nie podoba mi sie jedynie pomysl z podpisami pod zdjeciami. Jak na moje oko calkowicie nietrafiony. -Razem 8,2/10. Ekstra. Glosuje na "odlotowe". |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:57. |