![]() |
u mnie jest podobnie, tylko że w "Mrocznej krypcie" :P Polecam ściągnąć sim pe (w poradnikach jest jak go używać i z kąd ściągnąć) i tam skasować tą babuszkę :| mysle ze to chyba jest najlepsze rowiązanie :hmmm:
|
No tak, tylko, że już problem z babsztylem mam dawno rozwiązany, a teraz dążę do odpowiedzi na pytanie: czy po reinstalu i podmienieniem plików na te zrobione przed reinstalem nie skopiują się też błędy?
Pozdrawiam :* |
To zależy jakei błędy... wydaje mi się, że się kopiują, najlepszym wyjściem jest reinstalacja od kompletnego zera...
|
nie wiem dlaczego, ale nie widziałam w ogole tej baby... byłam w ok. parcelach publicznych (w tym w "Mroczenej krypcie") i żadnej simki/baby z torebką nie spotkałam, gdzie ona jest najczęściej ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam :* |
I w koncu się stalo!! Pojechalam sobie kobietą z facetem do FM, i nic , flirtowali ze sobą aż tu nagle, szast,plast, moja simka dostaje torebka w twarz ! w najmniej oczekiwanym momencie ona sie pojawila- u mnie nazywa sie Pani Zadecka.
I rzeczywsicie, karci, bije, ale tylko moją simke. NAszczęscie pozniej sie uspokoila, ale jak chce z nia nawiązac kontakt,to sie nie da, i malo tego- zaczyna atakować znowu. zrobilam pare fotecek, pozniej je pokaze w smiesznych screenach, narazie wracam do gry, pa |
Bo u każdego nazywa się Pani Zadecka. Znaczy się w innych miastach są inni NPC, a Zadecka występuje w Miłowie. W Dziwnowie i Weronie nie wiem jak się nazywają besztające baby, bo nie grałam... Nodesha, więc już wiesz jak wkurzający jest ten babsztyl...
|
Cytat:
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:16. |