![]() |
Zdjęcia :/
Hej! Już komentowałam twoje FS i nie miałam prawie żeadnych zastrzeżeń co do zdjęć, ale teraz mam! Na zdjęciach widać rażące, zielone kryształki, które pogarszają wygląd całego zdjęcia. Za tekst daję ci 9,9/10, a za zdjęcia 2,5/10. :wacko: Trzyamj się! Pa! :)
P.S. Wiem, że bardzo szybo o to pytam, ale kiedy masz zamiar dać kolejny odcinek? :D |
Cytat:
Fajne fs!! Dam 8/10 :D |
*****isty odcineczek =) Wogole nie spodziewałam się takiego przebiegu akcji. Jest super i tak trzymaj! Jednak się dziedzxiczy ten talent:P Po siostrze hehe
|
Gdzie się podziała właścicielka?
Paniko! Ty porzuciałaś to FS... To się nazywa chamstwo. FS jest super i wciągające, a ty po prostu zostawiłaś je. Jak tak możesz?
|
Eeej. A nie przyszlo Ci do glowy, że ona jest zbanowana i nie może już dokończyć tego FS!? Coś przeskrobała autorka...
|
Nie no serio?
Nie no sory, ale nie mam umysłu i toku rozumowania 12-latki. Wybacz jeżeli cię uraziłam. Tyle wiem, że Eventualna jest zbanowana, ale o Panice, no wybacz. Moja nieuwaga...
Pozdrawiam Ineyasha... |
To było jedno wielkie przegięcie z mojej strony:) Byłam i Paniką i Eventualną i Delicate... Głupi pomysł, ale przynajmneij IPy miałam różne. Czy FS dokończę - to nawet dla mnie jest zagadką...
|
Delicate oszukała nas...
Cytat:
Ua... To było z leksza chamskie zagranie. Mnie Justa zbeształa za posiadanie podwójnego konta(z którego nie korzystam, ale na szczęście zostało już skasowane), a za posiadanie potrójnego konta to już aż strach się bać co administradorzy mogą Ci zrobić... :con: Faktycznie przegiełaś. Oszukałaś nas wszystkich, czyli Twoich czytelników. Na dodatek stworzyłaś sobie "siostrzyczkę", której nigdy nie było... Możesz jedynie uratować swój honor kończąc to FS zanim administradorzy zauważą twoje oszustwo. I na drugi raz uważaj co robisz.Jestem zdegustowana. :D Pozdrawiam Ineyasha :wacko: |
No no no...
Z początku żeczywiście przypomina "Reportarz z Życia"... Fabuła fajna i zabawna... Ostatnie zdania są troche pokręcone... I zdarzają się niskie ściany... No i wnętrze jest nieumeblowane... Ale ogunie to Spoko... Moja ocena ogulna to 6/10... I czekam na 2 odc... |
Ineyasha- admini wiedzą, Delicate przyznała się i właśnie dlatego ma oficjalne upomnienie, a jej 2 pozostałe konta zostały zbanowane. ;)
Jeśli chodzi o fs, to bardzo podoba mi się styl pisania autorki, mam nadzieję, że dokończy to fs, albo choćby "Miłość ponad wszystko" (kontynuacja). ;) Czekam i pozdrawiam :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:03. |