![]() |
Boska Jennys ma zbyt płaska głowę... Madonna jest dość podobna. Z tym , że masz manierę robienia kocich główek. te brodki są fantazyjne i modne, lecz deko nienaturalne. Mnie jednak Julia najbardziej się podoba.
|
Oj wiem z tymi głowami to prawda! Postaram się to poprawić (ale później mam dużo sprawdzianów)
|
No i ja:).
Więc ocenkę dam ogółem:8/10:)Śliczna jest Lien;). |
Cytat:
|
Podobają mi sie twoje modelki. Są ładne i oryginalne, każda ma w sobie to coś... No ale zacznę od samiutkiego początku :P :
Pierwszy post : 1. Ładna twarzyczka, ale ma za jasne oczy. Reszta ok, nie mam się do czego przyczepić :P 8/1o ;) 2. Tej nie widać za wyraźnie ;( Ale rysy twarzy ma nawet ładne, makijażu nie da sie dojrzeć za dokładnie... Takie 7,5/10 :) 3. Bardzo mi się podoba. Najładniejsza z tych. Wszystko ładnie się ze sobą komponuje... Ta ruda :P Na początku simka była dosyc blada, ale ładna :) Za to po jest idealna - wszystko super ze sobą współgra... Nastepna... Lien jest śliczna! Taka sweet :) 10/10 No, a twój najnowszy post z simkami... Takie szczupłe twarze... Ale to mimo wszystko dodaje im uroku... ;) Julia łądna, aczkolwiek nie podoba mi się to przedłużenie maxisowych włosów. Makijaż, oczy, skin - reszta w porząsiu :P Madonna nawet podobna, ale... chyba nie ma takiego podbródka? ;) Trochę pełniejsza twarz... :) Jennys podoba mi się :) Ale okropnie świeci... |
wszystkie mi się podobają, Madonna jest nawet podobna a najładniejsza jest ta "blada" (kiedy jeszcze była blada) xP
|
Drodzy panowie i panie, ekhem, dostałam wredoty i weny twórczej! A więc jestem wredna i na żer Wam daję makijaż, tyle, że maikijaż nie byle jaki! Bo różowy :P (ah ta wredota!):
|
Mejkapik ładny, mimo że rózowy. Szminka mi sie podoba ;) Niczym jak z helaene. Cienik mniej, tzn. przeszkadza mi ten mocny odcień. Ale mimo że jest różowy, to nawet ci wyszedł ;)
Pozdrawiam |
Mi sie ten makijaz nie podoba. Jest jakis rozmazany i zbyt rózowy. Zresztą moze na ładnej simce wyglądałby ładnie, ale tak to jest brzydki.
|
Ocenie ostatnia partie. (nr 1,2,3)
Madonna, nie wydaje mi sie za bardzo podobna, otoz fryzura i make-up jest idealny. Simka nr. 1 wszystko byloby perfekt gdyby nie ta fryzura... I ostatnia, ta jej twarz... nie zabardzo udana. Ogolnie to ok. Z make-up nie taki zly. Otoz podoba mi sie odcien cieniu do powiek, jednak kolro rozowy nie jakos przechodzi... A czemu nei ma rzes? A szkoda. I ogolnie grafika tez nie szczyci sie poza. (nie widze detalow, zdjecia zrobione z daleka... itepe...) Zdjecia moglybybyc z bliska? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:24. |