![]() |
Cytat:
Pamela jest coraz bardziej podobna. :) Wyraz twarzy rzeczywiście jak u prawdziwej, włosy i twarz w porządku. Jedn zastrzeżenie: nos. Skrzydełka są za bardzo przechylone w górę; Pamela ma zgrabniejszy nos. Jeśli skrzydełka pójdą bardziej w kierunku ust, będzie super. :) Domyślam się, że przechyliłeś je tak wysoko, żeby był odstęp między ustami i nosem taki jak na zdjęciu. Tylko, że na zdjęciu ma taką minę, że tak się te skrzydełka uniosły. Powinny być w rzeczywistości niżej. To wszystko, czekam Liv Tyler i Britney. ;) Pozdrawiam |
Gwiazda miesiaca jest ładna i Pamela wszyszłą Ci też całkiem ładna.
|
dam w trakcie konkursu ma miss bedzie nazywala sie Ashley
|
miss
[IMG]http://i1.************/s13v9g.jpg[/IMG] przygotowana miss kwietnia ladna?
|
A konkurs na mis nie jest przypadkiem CELAN ;) ;)
|
Cytat:
Simka nawet mi się podoba, łanda jest. :) Nie mam jakichś większych zastrzeżeń, wszystko do siebie pasuje i ma "coś" w sobie. |
Całkiem niezła jest, ale nie podobają mi sie jej oczy. Wygląda jakby jej się strasznie chciało spać :D
|
Owszem, ładna to ona jest... Chociaż nie lubię blond włosów u simek :P
Oczy ma troche jakby wylęknione :) Fajny błyszczyk. :) Niezła, ma w sobie " to coś " może na nią nawet zagłosuję :) Oby nie było konkursu miss clean :P |
ocenka
Simka nie w moim typie...nie za badzo lubie blondynek . Oczy takie jakieś zlęknione...,ale podoba mi się ich kolor oczy . ładny makeup. Ogólnie simka 8/10
|
Blech...nie podoba mnie się ;/.O.o ona jest pomarańczowa!Simka wygląda na niewyspaną xD.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:33. |