![]() |
parę pytań..
Niedługo będę mieć WB ,więc mam parę pytań ,których nie zauważyłam wcześniej :
1.Czy jest ustalony szef sklepu ,czy to cała rodzina i czy można sobię tą funkcję przekazywać? 2.Jakie towary można sprzedawać? 3.Czy rodzina może obsługiwać,czy trzeba kogoś zatrudnić? 4.Ile maxymalnie może być "działów" sklepu ? ;) Z góry buziaki za odpowiedź :* |
Pytanie moje
A ja mam takie pytanie: Czy jak zarejestruje samo WB to będe mógł ściągać dodatki z thesims2.com???
|
Cytat:
|
Też mam pytanko, można mieć normalną prace (np sportowiec ) i do tego mieć własny sklep??
|
I ja mam pytanie. Zamierzam kupić ten dodatek, ale nie wiem, jak potem będą mi działać (czy się będą przycinać itp.). Podam parametry kompa:
WinXP Pro Pentium 4 2.4GHz 768MB RAM ATI Radeon 9200 (128MB) sporo wolnego miejsca na dysku (zapas na obydwu partycjach). zainstalowane NS, NŻ, ZŚ Tak więc mam pytanie: czy po instalacji powinno wszystko spoko działać czy się przycinać? W tej chwili nie mogę sobie pozwolić na zakup części do kompa, a granie w mocno zacinające się simsy nie jest fajne. |
Cytat:
|
Ja mam dwa razy słabszy procesor i mi gra dobrze chodzi :D.
Narazie sie nie zdarzyło, żebym sie zdenerwowała. Mam też 512 ram. Ale żadnych dodatków z neta, a zainstalowałam NS NŻ i ZŚ no i oczywiście WB (o, ile już tych skrótów :D) Cytat:
przedsiębiorstwo, a pisze brak pracy. (Chociaż swoją drogą, mam przesiebiorstwo domowe, nie wiem czy to jest jakaś różnica) Sorry, jeśli wprowadzam w błąd Cytat:
(hmm np. kanapy, telefony, telewizory, samochody, wszelakie jedzenie) Cytat:
Cytat:
|
Jak można rozkręcić biznes w domu?
|
:)
lol a ja mam pytanie czy mozna na parterze miec se sklep, a na pietrze dom noramnie mieszkanie :D:D:D:D??
|
Ja też się zapytam:
O co chodzi z tym pozyskiwaniem klienta przez pracownika :O |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:32. |