TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30956)

Wickoo 13.05.2006 15:23

omg.. wywieszka :|

co to wam za roznica czy to bedzie SP czy EP? zapomnieliscie jak sie robilo wystawy w TS1? wystarczylo odpowiedni przedmiot na handlowej dziale postawic, identycznie moze byc i w ts2, wiec nie jest tu potrzebny EP.

Adik 13.05.2006 15:40

Ludzie! Nie gorączkujcie się! obejrzyjcie filmik i zobaczcie na te zwierzęta będą sie ruszać! Myślicie że to zmieszczą w mini dodatku? ZA DUŻO KASY PRZELECIAŁO BY IM KOŁO NOSA!!! Przecież robili ankietę, co fani chcieliby w następnym EP.
I wygrały zwierzaki!
Po drugie: Logo nie jest oficjalne! Z tego co wiem zrobił je serwis Sims Express.
Po trzecie: Na E3 zareklamowano The Sims 2: Pets, a gry które są tam reklamowane raczej nie będą mini dodatkiem do ściągnięcia z internetu.
Podsumowując: Jest 99% szansy że następnym dodatkiem będzie THE SIMS
PETS!

Myślę że niektórych uspokoiłem. Pozdrawiam. :)

Blue Nati 13.05.2006 15:49

Ja osobiście,mam nadzieję że to nie będą żadne dodatki do ściągnięcia z internetu,tylko normalny dodatek typu NS itp.No i tak powinno być.Zwierzaki 1 były super,ale 2 będą jeszcze lepsze.Z niecierpliwością czekam na polską premierę.Na pewno kupię.(szanse na ściąganie z neta tych zwierzaków są nikłe-takie rzeczy się nie poruszają przecież itd,co było widać na filmiku)Pozdrawiam wszystkich!
:)

~Perlié~ 13.05.2006 16:09

Cytat:

Napisał Adik
Ludzie! Nie gorączkujcie się! obejrzyjcie filmik i zobaczcie na te zwierzęta będą sie ruszać! Myślicie że to zmieszczą w mini dodatku? ZA DUŻO KASY PRZELECIAŁO BY IM KOŁO NOSA!!! Przecież robili ankietę, co fani chcieliby w następnym EP.
I wygrały zwierzaki!
Po drugie: Logo nie jest oficjalne! Z tego co wiem zrobił je serwis Sims Express.
Po trzecie: Na E3 zareklamowano The Sims 2: Pets, a gry które są tam reklamowane raczej nie będą mini dodatkiem do ściągnięcia z internetu.
Podsumowując: Jest 99% szansy że następnym dodatkiem będzie THE SIMS
PETS!

Myślę że niektórych uspokoiłem. Pozdrawiam. :)

Och Uch Ach Dziekuje za wiadomosci *______*

Sacline 13.05.2006 16:12

Według mnie to będzie normalny dodatek.Takie mam podejrzenia.Ale ni moge sie doczekać oficjalnych wieści od Ea na Ea : )

M@rtu$ka 13.05.2006 16:16

Kupić

Muszę sobie kupić ten dodatek tylko czy on już jest w sklepikach?? :D

Cannabis 13.05.2006 16:17

Nie.
Na razie to nawet nie wiadomo, czy kiedykolwiek wyjdzie ;).

radez 13.05.2006 17:48

mam pytanie czy jak zainstalujecie tS2 family fun to jest potem aktualizacja?
(przepraszam, że wyszedłem z tematu)

Pawlq 13.05.2006 17:53

Cytat:

Napisał radez
mam pytanie czy jak zainstalujecie tS2 family fun to jest potem aktualizacja?
(przepraszam, że wyszedłem z tematu)

tak, akualizuje

Iceyy 13.05.2006 18:31

jestem leniwą **** , wiem, nie chciało mi się czytać nawet postu nade mną, ale mam pytanie ;p
czy ten dodatek działałby, jeśli ktoś miałby tylko ts2 bez żadnych rozszerzeń?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:28.