![]() |
A oto 3 odcinek mojej nowelki! JOŁ! :D
"The Sims: Prawdziwa Sztuka Kreatywności" W poprzednim odcinku: Michael proponuje Melisie pracę w serialu, który kręci. Melisa zgadza się, ale czy zdoła sprostać wyzwaniu? A teraz kolejny odcinek „Prawdziwej Sztuki Kreatywności”. ODCINEK 3: Melisa szybko przygotowała śniadanie – kanapki z masłem orzechowym. W końcu położyła je na stole. Jej brat od razu wziął się za jedzenie. Melisa jednak nie jadła. Wtedy Michael zapytał: - Melisa, dlaczego nie jesz śniadania? - Jakoś nie jestem głodna... – odpowiedziała dziewczyna. Była bardzo przejęta swoją "karierą", bała się, że inni pracownicy jej nie zaakceptują. - Jak to nie jesteś głodna, to twoje ulubione kanapki!? – ponownie zapytał Michael. W końcu Melisa wzięła kanapkę do ust i poszła do kuchni zrobić herbatę. Właśnie podawała ją do stolika kiedy nagle rozległ się dźwięk klaksonu samochodowego. Oboje szybko wypili herbatę i pobiegli do samochodu. - Witam panie Marton. Widzę, że zabrał pan kogoś ze sobą. Witam panią. – uprzejmie powiedział kierowca. - Dzień dobry panie Hatson. – odpowiedział Michael. Melisa nic nie powiedziała. W końcu ruszyli. Melisa była rozdygotana, zupełnie nie wiedziała jak ma się zachować. Miała nadzieję, że Michael jej wszystko wytłumaczy, podczas gdy on siedział sobie spokojnie. Czy Melisa zostanie zaakceptowana przez ekipę serialu? Co takiego ukrywa Michael i dlaczego jest taki podejrzanie spokojny? Tego dowiecie się w następnym odcinku "Dragon Ball Z", to znaczy "Prawdziwej Sztuki Kreatywności"! Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to kolejna powtórka poprzednich odcinków jest tutaj: Cytat:
I to by było na tyle. Jak wam się podoba? :rolleyes: Mam pisać dalej??? B) |
Saper X już ci napisłam że masz fajną telenowele i żebyś kontynułował. ;)
|
gdy dojechały do hotelu "Simalaja ",poszły do recepcji:
-Dzień dobry proszę Pana -powiedziała Magda zawsze inteligentna. -Dzień dobry Panią-powiedział miły starszy pan po czterdziesce . -My zamuwiłysmy pokuj jeden duzy apartament pod słoncem -powiedziała Ola . -..Ach tak oczywiscie prosze oto klucze do apartamentu-powiedział miły pan podając klucze. -Dziekujemy panu no to idziemy dziewczyny -powiedziała Magda . -Zyczę miłego pobytu na naszej plazy-powiedział Pan w recepcji . Wreszcie doszły do swoje apartamentu . -Jakie to duze,plazowe i bogate.-powiedziała Kasia . -to pewnie kasy zabulimy-Powiedziała zawsze zartująca Magda . I wszystkie sie smiały. A tym czasem w domu panstwa Milcz...... KONIEC ODCINKA 5 B) No i co podoba sie czy raczej nie ???..... |
Już niedługo pojawi się premiera nowej historyjki pt.
"Ciężko jest być gwiazdą". :rolleyes: :D B) PS/; na początku ten post wyglądał inaczej. |
Edytuję ten post i nie wiem co napisać bo nai wyedytowała swój, a mój już nie miał sensu!!! :angry:
|
Alicjo to forum istnieje po to, żeby sobie pomagać, ale miło mi, że mogłam ci pomóc i polecam sie na przyszłość :)
|
ok, będe o tym pamiętała !!I czekamy na nowe telenowele!! A ja mam pisać dalej czy nie??
|
No pewnie pisz to takie ciekawe :P
|
„Ciężko jest być gwiazdą”
Sabina Ludek mieszka w SimCity, jest świetną aktorką, która grała w wielu dobrych filmach. Jednak do szczytu swojej kariery przeszła po trupach (dosłownie). Odc. 1 Uradowana Sabina wraca do domu swoim nowym BMW, pięć minut temu skończyła grać ostatnią scenę z filmu pt. „Dzień Sima” i dostała 2.000.000.$ ! ! ! Dla Marilyn Monroe to nie dużo, ale to jej pierwszy film i od razu taka suma ! ! ! Tak więc Sabina wracała do domu. „Jak kupiłam sobie BMW i mam jeszcze tyle pieniędzy to może kupie sobie jakiś luksusowy dom w Simhills?” – myślała. Kupiła dom w Simhills i szukała nowej roli. Pewnego razu na zakupach w simcentrum zobaczyła plakat z widniejącym napisem: Potrzebna dobra aktorka do kontynuacji SUPER filmu pt. „Sim, ósmy pasażer Nostromo”!!! zdjęcia odbędą się 16.07. o godzinie 11.00.!!! Pomyślała „Przecież to jutro!!! Muszę się przygotować!!!” Prędko pojechała do swojego nowego domu i przygotowała wszystko na jutro. Obudziła się o 06.30. i przygotowała się, kiedy skończyła była dopiero 08.30. „Co ja zrobię przez ten czas, dlaczego nie przygotowywałam się wolniej, sporo minie zanim będzie 11.00.!!! – Krzyczała. W końcu pojechała na zdjęcia i wypadła całkiem dobrze, ale nie najlepiej. Na liście od najlepszej do najgorszej na tych zdjęciach Sabina była na drugim miejscu!!! Nie ma szans na dostanie roli w filmie pt. „Sim, ósmy pasażer Nostromo 2”, chociaż jest mały płomyk szansy. Jeśli Sabina jakoś pozbędzie się aktorki z pierwszego miejsca listy, Frytki Kalmar to się uda. Jak Sabina pozbędzie się Frytki? Nie wiadomo dokładnie, ale Sabina wobec niej nie ma dobrych zamiarów, ani trochę dobrych. Odc. 2 już wkrótce. Powiedzcie czy się podoba. Trin, jak nie wiesz co napisać to usuń post |
Bardzo dramatyczne, ja radzę otruć trutką z zestawu chemika :) Fajne podoba mi się, lubię dreszczowce :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:48. |