TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwne bliźniaki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=32332)

Luna 04.10.2009 15:15

Odp: Dziwne bliźniaki

a ja miałam tak; moi simowie - małżeństwo, wyjechali na wakacje i tam simka zaszła w ciąże po powrocie urodzila bliźniaki ( bez kodów i sernika) ale te bliźnieczki(dziewczyny) jak urosły niemowlęcia na małe dziecko stołysię jakieś zmutowane; rodzice byli normalni a jedna z nich miała nos na maxsa do góry jak ryjek, a druga miała usta tak wysoko że łączyły się z nosem

Meona 08.11.2009 12:34

Ja miałam Murzyna i Białą :) Urodziło się Białe dziecko :D A później znów wywaliłam ich do łóżka :D Urodziło się czarne :) Kiedy białe dziecko [chłopak] było nastolatkiem, a czarne [dziewczynka] dzieckiem urodziły się kolorowe. Jedno BLADE drugie ŚNIADE :O A moja simka nie była blada. A sim nie śniady. To po kim to było? Przecież simka hajtała się z murzynem,a nie z opalonym :D [śniadym] A sim nie hajtał się z bladą :P A więc co to ma być? :D Teraz pierwsze pokolenie tych simów jest dorosłe. A tamte dziwne dzieci są nastolatkami :D

Desaire.♥ 08.11.2009 13:10

ja miałam jeszcze lepiej : moja simka zniosła bliżniaki ,dziewczynki, jedna miała skóre maxisowego murzyna a druga jasną z neta,oczy-maxisowa miała oczy zielone z neta, a ta druga niebieskie ,maxisowe.I z włosami tez tak maxisowa blond , a ta druga z neta czarne.Myślałam ze zdziczeje.:o

PS a rodzice byli stworzeni i mieli śniadą skóre z neta, rudo-brązowe włosy , z neta i oczy brązowe z neta.PORYPANE TO!!!

Elajza 30.12.2009 09:09

Ja stworzyłam rodzinę małżeństwo o tych samych karnacjach, tata miał brązowe oczy i włosy, a mama blondynka i szare oczy.
Mieli 6 dzieci w tym bliźniaki i wszystkie były całkowicie podobne do ojca, po mamie nic nie mieli.
A ja chciałam mieć małego/ą o blond włoskach :(.

Liv 30.12.2009 09:19

Dlatego chwilę przed porodem powinno zapisywać się grę, gdyby coś miało nie wyjść. I tak np. urodzi Ci się chłopiec (a Ty chciałaś dziewczynkę), więc wychodzisz do otoczenia, wchodzisz jeszcze raz do tej rodzinki i tak w kółko aż do uzyskania odpowiedniego efektu :)
W ostateczności można popróbować zmienić co nieco za pomocą SimPe czy hacków ;)

zelkam 30.12.2009 10:18

Możesz przecież w lustrze zmienić :D

Elajza 30.12.2009 10:44

No wiem, że mogę, ale ja nie zmieniam, bo wole naturalnie.

nmin 30.12.2009 14:12

Cytat:

Napisał Liv (Post 1181450)
Dlatego chwilę przed porodem powinno zapisywać się grę, gdyby coś miało nie wyjść.

Po porodzie nie sprawdzisz bez kodów, jaki dziecko ma kolor włosów :P

Ja też wolę zostawiać włosy takie, jakie są - fryzury zmieniam, ale koloru nigdy ;)

Liv 30.12.2009 21:16

Cytat:

Napisał zelkam
Możesz przecież w lustrze zmienić :D

Niemowlakowi się nie da, a tą grupę wiekową miałam na myśli ;]

Cytat:

Napisał nmin
Po porodzie nie sprawdzisz bez kodów, jaki dziecko ma kolor włosów :P

A brwi? ;)

Ja kolory rzadko kiedy zmieniam ;) Jeśli już to u Simek, w dodatku dorosłych :)

Mermaid_ 31.12.2009 13:53

A co powiecie na to, że u mnie Simka ma jasną karnację i czarne włosy, Sim jasną karnację i rude włosy i dziecko z jasną karnacją i rudymi włosami się urodziło wczoraj... A przecież czarny jest dominujący...
A poza tym to zrobiłam temu Simowi przed ślubem jeszcze operację plastyczną (jest możliwa, kiedy uzyska się pewną nagrodę zawodową, chyba z zawodu aktor). I teraz jest brunetem, wcześniej był rudy, a miałam nadzieję, że dziecko też będzie brunetem, jak on już jest. Ale rude jednak.,
A w ogóle to u mnie się sami chłopcy rodzą... NA chyba 15 osób (mam wielki klan) sami chłopcy, dwie kobiety. No i żony. W ogóle dziewczyn brak ;( xd.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:18.