TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   "~`Dobre sterowanie simem~` " (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3318)

SOSIk_ona 30.04.2004 23:58

ja sie tylko znecam nad gwiazda az umiera, a szkoda by bylo wlasna prace na marne wydac skoro jest OBRAZEK!

dona 06.05.2004 19:24

Cytat:

Ja swoimi siłami bo chociaż jest co do roboty a nie klik na obrazek i juz  Ale jak trzeba zdobyć przyjaciół to zazwyczaj korzystam z obrazka 
Czy ty nieumiesz zdobywac przyjaciół ja zawsze radze sobie sama wiesz z wszystkim ,a po za tym odinstalowałam gwiazdkę-----. <_< nie ja w normalnych simsach zdobyłam 12 przyjaciół ,no ale zeby zt ego kozystac z obraza czy tam lustra to juz naprawdę obłed jestem :angry: przeciw

Kama2002 07.05.2004 07:32

Ja też jestem przeciw, ale niech każdy gra tak, jak jemu jest najwygodniej.

ptasiex 07.05.2004 09:32

Ja sławe zdobywam "własnymi siłami" czyli bez używania luster, obrazów, czarów itp. ;) Wtedy jest o wiele ciekawiej i trudniej :D No i gra tak szybko się nie nudzi :)

inka 07.05.2004 14:05

Tak własnymi siłami jest najlepiej. Czasem warto się trochę pomeczyć choćby dla tej satysfakcji z tego, że po tylu godzinach gry wreszcie dobrnęło się do tych 5 gwiazdek. To nie sztuka spojrzeć na obrazek. A potem się dziwicie czemu wam tak szybko gra się nudzi. :D

+pati+ 07.05.2004 20:21

Ja poprostu korzystam z magicznego lustra!!! ;)

Shawnee 07.05.2004 20:52

Pamietam jak dostałam sims Gwiazda na gwiazdkę :D Jak siadłam przy kompie to codziennie grałam jak maniak po kilka godzin.... W 3, 4 dni osiągnęłam poziom Gwiazdy bez żadych luster obrazów i niewiem już czego tam...
I jak juz przeszłam do tej Gwiazdy to gra zaczęła robić sie ciekawsza, pieniażki, i wreszcie pierwszy raz w życiu wybudowałam bez żadnych kodów mó dom marzeń....
Tylko potem miałam format dysku i usunieto mi simy buuuuu życie niesprawiedliwe :(

dona 09.05.2004 10:55

Cytat:

Pamietam jak dostałam sims Gwiazda na gwiazdkę  Jak siadłam przy kompie to codziennie grałam jak maniak po kilka godzin.... W 3, 4 dni osiągnęłam poziom Gwiazdy bez żadych luster obrazów i niewiem już czego tam...
I jak juz przeszłam do tej Gwiazdy to gra zaczęła robić sie ciekawsza, pieniażki, i wreszcie pierwszy raz w życiu wybudowałam bez żadnych kodów mó dom marzeń....
Tylko potem miałam format dysku i usunieto mi simy buuuuu życie niesprawiedliwe 

Pewnie miałas kłopoty z nauką tak jak ja ale sama zdecydowałam sie zemscic na tych simsch wiec sama odinstalowałam te głupie simy bo sie zle uczyłam a mi zalezy na tym by byc najlepszą uczennicą w klasie.
P.S.kalora rozumie cię.

dona 13.05.2004 18:08

No nie ja nie wiem jak to zrobiliscie ja wciąz nie mogę zdobyc 2,5 jakie kategoria mam wybrac zeby mi sie udało zdobyc 2,5 gwiazdki.

кама 03.06.2004 19:24

Cytat:

Originally posted by dona@Feb 27 2004, 09:55 AM
Mam 1,5 gwiazdki i UKASH dał mi spis jak zdobywac gwiazdki skorzystałam z tego i poszłam zagrac w reklamie ,mam 2 gwiazdki .DZIEKUJE UKASHOWI
Podajten opis jak sie zdobywa geiazdki , o ;) bo mi sie przyda :D nie mam gwiazdy ale niedlugo se kupi i bede zdobywala gwiazdki lasnymi silami! ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:23.