![]() |
ja sie tylko znecam nad gwiazda az umiera, a szkoda by bylo wlasna prace na marne wydac skoro jest OBRAZEK!
|
Cytat:
|
Ja też jestem przeciw, ale niech każdy gra tak, jak jemu jest najwygodniej.
|
Ja sławe zdobywam "własnymi siłami" czyli bez używania luster, obrazów, czarów itp. ;) Wtedy jest o wiele ciekawiej i trudniej :D No i gra tak szybko się nie nudzi :)
|
Tak własnymi siłami jest najlepiej. Czasem warto się trochę pomeczyć choćby dla tej satysfakcji z tego, że po tylu godzinach gry wreszcie dobrnęło się do tych 5 gwiazdek. To nie sztuka spojrzeć na obrazek. A potem się dziwicie czemu wam tak szybko gra się nudzi. :D
|
Ja poprostu korzystam z magicznego lustra!!! ;)
|
Pamietam jak dostałam sims Gwiazda na gwiazdkę :D Jak siadłam przy kompie to codziennie grałam jak maniak po kilka godzin.... W 3, 4 dni osiągnęłam poziom Gwiazdy bez żadych luster obrazów i niewiem już czego tam...
I jak juz przeszłam do tej Gwiazdy to gra zaczęła robić sie ciekawsza, pieniażki, i wreszcie pierwszy raz w życiu wybudowałam bez żadnych kodów mó dom marzeń.... Tylko potem miałam format dysku i usunieto mi simy buuuuu życie niesprawiedliwe :( |
Cytat:
P.S.kalora rozumie cię. |
No nie ja nie wiem jak to zrobiliscie ja wciąz nie mogę zdobyc 2,5 jakie kategoria mam wybrac zeby mi sie udało zdobyc 2,5 gwiazdki.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:23. |