![]() |
|
Odp: Ile udało wam siw wychować dzieci w the sims ???
Cytat:
|
Mi się z 5 dzieci wychować udało u Nowaków ostatnio jak nimi grałam.
|
Gdy mam więcej niż trójkę dzieci to już nie daję rady :P. I nawet nie próbuję wychowywać więcej... wątpię, żeby dobrze się to zakończyło. :)
|
Ja w swojej jednej rodzince mam jedno dziecko a w drugiej mam aż 4 dzieci już . Takie duże rodzinki są ciekawe bo każdy sim coś robi i nudno nie jest.
|
Ja zaś rzadko kiedy "tworzę" dzieci dla moich simów dlatego że one dalej nie rosną i to według mnie dziwnie wygląda, jak już to traktuje je odpowiednimi cheat'ami żeby urosły do dorosłej osoby.
|
Ja już jedno dziecko za pomocą czaru zamieniłam w dorosłego sima i mam już 3 dzieci ale i tak, jeszcze jedno pewnie będą mieli i znów będzie ich 4 ;). Ja lubię w 1 wychowywać dzieci i po jakimś czasie zamieniać je za pomocą czarów w dorosłych simów. Dzieci w the sims 1 mi się, przydają do zajmowanie się ogródkiem i zwierzakami bądź smokami. dlatego lubię je wychowywać i to co najmniej 4 czasami mam 5.
|
Moi simowie wychowują 3 dzieci, plus do tego koń pod opiekę, bo jego potrzeby spadają szybko jak małemu dziecku u mnie :\
|
Mi też brakowało sił i wkońcu mi je zabierali :D
|
Prawdę mówiąc - co grałam - to z komputerem po pewnym czasie działo się nieszczęście i zawsze się wracało do punktu wyjścia. Cóż, mam pecha... albo moje komputery, że mnie spotykają :D Zatem - praktycznie mówiąc - nawet jednego nie :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:41. |
|