![]() |
Problem...
Moją Simkę kosmici porwali już 3 razy(kod boolProp :D ), a ona nie jest w ciąży. Co mam robić? :1smutny: Bardzo chcę mieć kosmiczne dziecko! :D
|
Cytat:
-ściągnąć InSIMenator i tam w edytorze prokreacji będzie taka opcja (nie pamiętam jak ona dokładnie brzmi, ale na pewno ją rozpoznasz bo najnowszy InSimenator jest po polsku) - albo wpisać kod boolProp kliknąć z shiftem na sima i wybrać opcję spawn->tombstone of L&D. Potem kliknij już bez shifta na nagrobek ktory ci wyskoczy i znajdź coś w stylu "make my alien prodigy". rozlegnie się melodyjka i za trzy dni twoja simka urodzi śliczne zielone dziecko :) |
Cytat:
Jak Ci się nie chce czekać trzy dni, to zapłodnij ją tym sposobem, co podała RocketQueen, a potem kliknij jeszcze raz na nagrobek i znajdź opcję "Speed up my pregnancy" czy coś :D |
Dzięki :D Wybrałam ten drugi sposób i urodziła mi się śliczna czarnooka kosmitka :D Tak w ogóle, to nie wiedziałam, że Simki w ciąży mogą jeździć do pracy... :)
|
eee nie mogą jeździć z tego co pamiętam...
|
może to głupie pytanie, ale trudno: jak zrobić boolpropem żeby kogoś porwali kosmici bo ja nie wiem? :P:P
|
Cytat:
Cytat:
Sorry że tak niejasno z tymi opcjami, dawno nie używałam boolpropa i nie pamietam ich dobrze. |
Chciałabym jeszcze nawiązać do Dziwnowa... takie miasto naprawdę istnieje. Nie jestem pewna w ktorym miejscu Polski ale słyszałam o nim w radiu. REALNIE!
|
Cytat:
Sorry, jeśli Cię uraziłam... ;) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:32. |