TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Ach ci kosmici czyli obalamy stereotypy DZIWNOWA (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=34245)

Podkomisarz_Bunny 08.06.2007 10:15

Problem...

Moją Simkę kosmici porwali już 3 razy(kod boolProp :D ), a ona nie jest w ciąży. Co mam robić? :1smutny: Bardzo chcę mieć kosmiczne dziecko! :D

Rocket 08.06.2007 12:00

Cytat:

Napisał Podkomisarz_Bunny
Moją Simkę kosmici porwali już 3 razy(kod boolProp :D ), a ona nie jest w ciąży. Co mam robić? :1smutny: Bardzo chcę mieć kosmiczne dziecko! :D

W kosmiczną ciąże zachodzą tylko mężczyźni :). Jak chcesz zapłodnić kobietę to masz dwa wyjścia:
-ściągnąć InSIMenator i tam w edytorze prokreacji będzie taka opcja (nie pamiętam jak ona dokładnie brzmi, ale na pewno ją rozpoznasz bo najnowszy InSimenator jest po polsku)
- albo wpisać kod boolProp kliknąć z shiftem na sima i wybrać opcję
spawn->tombstone of L&D. Potem kliknij już bez shifta na nagrobek ktory ci wyskoczy i znajdź coś w stylu "make my alien prodigy". rozlegnie się melodyjka i za trzy dni twoja simka urodzi śliczne zielone dziecko :)

Lizek 09.06.2007 14:03

Cytat:

Napisał RocketQueen
- albo wpisać kod boolProp kliknąć z shiftem na sima i wybrać opcję
spawn->tombstone of L&D. Potem kliknij już bez shifta na nagrobek ktory ci wyskoczy i znajdź coś w stylu "make my alien prodigy". rozlegnie się melodyjka i za trzy dni twoja simka urodzi śliczne zielone dziecko :)

Nie "Make my alien prodigy", tylko "Make me alien pregnant" :laugh: ;)

Jak Ci się nie chce czekać trzy dni, to zapłodnij ją tym sposobem, co podała RocketQueen, a potem kliknij jeszcze raz na nagrobek i znajdź opcję "Speed up my pregnancy" czy coś :D

Podkomisarz_Bunny 09.06.2007 17:53

Dzięki :D Wybrałam ten drugi sposób i urodziła mi się śliczna czarnooka kosmitka :D Tak w ogóle, to nie wiedziałam, że Simki w ciąży mogą jeździć do pracy... :)

MilQa 09.06.2007 18:04

eee nie mogą jeździć z tego co pamiętam...

lithium 10.06.2007 10:24

może to głupie pytanie, ale trudno: jak zrobić boolpropem żeby kogoś porwali kosmici bo ja nie wiem? :P:P

Rocket 10.06.2007 14:24

Cytat:

Napisał Lizek
Nie "Make my alien prodigy", tylko "Make me alien pregnant" :laugh: ;)

Mówiłam że coś w tym stylu, nie znam wszystkich opcji na pamięć.

Cytat:

Napisał centaurea_cyanus
może to głupie pytanie, ale trudno: jak zrobić boolpropem żeby kogoś porwali kosmici bo ja nie wiem?

Wpisujesz boolPropa i kilkasz z shiftem na teleskop. Będziesz miała dwie opcje, jedna brzmi "force error", tej NIE wybieraj. Druga brzmi chyba "DEBUG- cośtam cośtam", wybierz właśnie tę. I bach już jesteś porwana :D .
Sorry że tak niejasno z tymi opcjami, dawno nie używałam boolpropa i nie pamietam ich dobrze.

Sandy 10.06.2007 16:30

Chciałabym jeszcze nawiązać do Dziwnowa... takie miasto naprawdę istnieje. Nie jestem pewna w ktorym miejscu Polski ale słyszałam o nim w radiu. REALNIE!

Lizek 10.06.2007 16:39

Cytat:

Napisał RocketQueen
Mówiłam że coś w tym stylu, nie znam wszystkich opcji na pamięć.

Wiem, zauważyłam. Ale znam osoby (Agnieszka się kłania), które jeśli zobaczą, że jedna literka w opcji się nie zgadza, to olewa tę opcję i zaraz szuka innej - takiej, w której wszystko jest takie samo, literka w literkę ;)
Sorry, jeśli Cię uraziłam... ;)

Wickoo 10.06.2007 17:08

Cytat:

Napisał Sandra_16
Chciałabym jeszcze nawiązać do Dziwnowa... takie miasto naprawdę istnieje. Nie jestem pewna w ktorym miejscu Polski ale słyszałam o nim w radiu. REALNIE!

Um.. co ty masz z geografii?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:32.