TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Impreza (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35632)

Blood_Girl 13.04.2007 22:38

Uważam taksamo jak magda1894.
Żadna rewelacja.
Pare tortów i sukienek.
Nie warto wydawać kasy na następne mini paki.
P.S. Fajne zdięcia.
Za pare dni dam swoje.

Gootek 24.04.2007 09:36

Problem

Nie zamierzam zakładać drugiego tematu o Imprezie, więc zadam moje pytanie tutaj. A więc do rzeczy:

Gdy uruchamiam Imprezę, pojawia się komunikat: Uruchomiona została niewłaściwa wersja The Sims 2. Proszę uruchomić Cztery Pory Roku.
Posiadam wszystkie oficjalne dodatki, nigdy nie instalowałem przedmiotów z neta, gra jest oryginalna. Czy to jest normalne zachowanie TS2: Impreza??

PS. Gdy zastosowałem się do rad komunikatu i włączyłem 4PR, na ekranie ładowania pojawiło sie logo CPR zamiast Impreza. :smirk:

The FerG 24.04.2007 09:50

Cytat:

Napisał Gootek
Nie zamierzam zakładać drugiego tematu o Imprezie, więc zadam moje pytanie tutaj. A więc do rzeczy:

Gdy uruchamiam Imprezę, pojawia się komunikat: Uruchomiona została niewłaściwa wersja The Sims 2. Proszę uruchomić Cztery Pory Roku.
Posiadam wszystkie oficjalne dodatki, nigdy nie instalowałem przedmiotów z neta, gra jest oryginalna. Czy to jest normalne zachowanie TS2: Impreza??

PS. Gdy zastosowałem się do rad komunikatu i włączyłem 4PR, na ekranie ładowania pojawiło sie logo CPR zamiast Impreza. :smirk:

U mnie jest tak samo :D

gruszka. 24.04.2007 11:02

Z imprezą jest tak jak z Zestawem świątecznym. Dodawane są nowe rzeczy, ale grę uruchamia się z ostatnio wydanego pełnego dodatku.

Closed

natalioza100 24.04.2007 20:40

Ja tam wole te minipacki niż dodatki z neta... Przynajmniej gra mi sie nie zepsuje od tych dodatków i wogóle...

laureatka12 16.05.2007 06:21

Ja sobie jutro kupię :) Może lepsze dodatki znajdziecie w necie ale przecież nie będą one "simowe".Już kiedyś sobie ściagałam dodatki z neta i strasznie zamuliły mi grę a i tak użyłam je raz.Potem je usunełam.Dlatego teraz kupuję wszystkie simy na PC ,choćby dla kolekcji :)

Siekierka 02.06.2007 13:36

Troche głupie i bez sęsu robią się te Mini packi tak jakby na siłe chcieli coś wymyślić. Kupiłam sobie impreze ale nawet tego mi się nie chce instalować. Za taką cenę 60 obiektów to troche za mało. A wiecie może ile jest obiektów i ile kosztuje Moda z H&M? :con:

Darlene 03.06.2007 21:29

Cytat:

Napisał Siekierka
Troche głupie i bez sęsu robią się te Mini packi tak jakby na siłe chcieli coś wymyślić. Kupiłam sobie impreze ale nawet tego mi się nie chce instalować. Za taką cenę 60 obiektów to troche za mało. A wiecie może ile jest obiektów i ile kosztuje Moda z H&M? :con:

Ile obiektów jest nie wiem,ale pewnie będzie
kosztowała ok.20-30zł ;)

bubu 06.06.2007 18:41

juz mam ;d

KikoBrk 09.06.2007 08:22

Jesli kogos nie stac to na Pw do mnie po linki do gierki ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:46.