![]() |
|
Odp: Adopcja:)
A ja miałam Dionizego, Rudolfa, Konstatnetgo itp. Blee.. Czy nie mogą dać normalnych imion typu: Ania, Ola, Piotrek, Patryk, Karol czy Justyna? Nie! Tylku takie same brzydkie... A karnacje nawet ładne miałam :) Ale za to uroda... Khhe.. Nawet nie pisze! Ale moje simki bardzo ich kochały...
Pozdro! |
A ja miałam Dionizego, Rudolfa, Konstatnetgo itp. Blee... xP Czy nie mogą dać normalnych imion typu: Ania, Ola, Piotrek, Patryk, Karol czy Justyna? Nie! :con: Tylku takie same brzydkie... A karnacje nawet ładne miałam :) Ale za to uroda... Khhe.. Nawet nie pisze! ;( Ale moje simki bardzo ich kochały...
Pozdro! |
Mi się nawet imiona podobają :P, są takie oryginalne.Ale karnacje to najczęściej 2 i jeszcze częściej 3 (jestem szczęściarą :D).
Off topic: kotek23 po co ci 2 posty :O ??? |
A mi sie tylko raz udalo miec murzynskie dziecko i nazywalo sie Amelka :) Jak dla mnie ladnie :) W zasadzie dziewczynka byla urodziwa :) ogolnie bez zadnych ekscesów, tylko kiedys mialam takiego dzieciaka bardzo nieposlusznego, niemilego i w ogole :/ A swoja droga jaki jest kod na blizniaki? i w jakie sposob go wklepac? tak normalnie? klikajac ctrl+shift+c?
|
ja adoptowałam tylko na początku jak jeszcze nie wiedziałm co zrobić, żeby simka była w ciązy:D ale jak juz się naumiałam to nie chcę adoptowanych :)
|
promys- Spróbuj kodem:
ctrl+shift+c i wpisz forceTwins ctrl+shift+c i wpisz twinzr2cute Albo możesz spróbować:ctrl+shift+c boolprop testingcheatsenabled true zaraz po tym wpisać kod Forcetwins. Następnie kliknąć simką z wciśniętym klawiszem Shift na samą siebie i wybrać opcję "ForceTwins!". Dwa pierwsze są wypróbowane, a co do ostatniego to nie wiem jak działa Mam nadzieję, że pomogłam :) |
Mi trafiają się ładne dzieci,szczególnie jeden chłopiec o krótkich,czarnych włosach,miał na imię Izabela,ale imię zmieniłam w programie ,,SimPE" :laugh:
|
Ostatnio przysłali mi chłopca. Z wyglądu? Niezły. Ale imię... AURORA!
|
Hehe:) Ja tam raczej jak jurz tworzę rodzinę z dziećmi to te dzieci zostają u rodziców po co zabijać starszych a potem te same dzieci do innej rodziny?
No ale dobra lubię niespodzianki więc adoptowałam dziecko. Ok przyjeżdża.Chłopiec.Ładny dość taki blondynek skóra to chyba 3 i ciuszki niczego sobie.Imię-Marek.Fajny chłopaczek.Charakter?Uwielbia zabawki.Straszy swoją przybraną mamę Agatę.Na kompie to gra ze 4 "godziny" dziennie.Bez przerwy je-jak nie pora obiadu,śniadania,lanchu,lub kolacji(ewentualnie deseru) - to bez przerwy obżera się ciasteczkami i chipsami a najbardziej lubi jeść lody i ciasto czekoladowe.Gdyby nie to że kocha pływać w basenie to chyba już by ....pękł. :D |
A u mnie ostatnio murzyna przysłali z blond włosami z wyglądu brak słów...Ale imię Włodzimierz.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:54. |
|