![]() |
Odp: Soki - rodzaje i ich skutki
no ja polozylam na lezaku moja simke i lezala tylko..nic sie nie opalila
|
Opalić sie można w Podróżach jak wyjedziesz na wyspe Twikki natomiast spalic sie możesż w CPR.
zły dział Dominika to jest temat o sokach mogłaś to napisać bardziej w podróżach. @zelkam : To nie można zraportować ?! |
no super tylko ze mi chodiz o the sims 2 cpr a nie o podrozach bo ja mam cztery pory roku i chce opalic sima to gdize mam napisac to w podrozach ? jesli chodiz mi o CPR.
|
Niestety w CPR nie da się opalić sima ;)
Może jedynie się poparzyć, jeśli jest długo na letnim słońcu, ma wtedy takie czerwone plamy na skórze, ale jest to niebezpieczne, bo później może łatwo dostać udaru :} |
Cytat:
|
aha dzieki, a co do sokow to jak zrobic zeby moja simka przygotowala wiele sokow? bo zawsze jak daje nawet najwiecej owocow do sokowirowki tyle ile sie zmiesci to jest opcje przygotuj sok, a ja chce zeby zropbila dla wszystkich tzn. dla swoich najlbizszychj a zawsze moze tylko dla siebie .
|
Dominika_320-wydaje mi sie, że to błąd gry, bo również tak mam i muszę robić tylko soki dla siebie
|
Dziwne u mnie da się robić dla wszystkich.
|
Remus_Lupin-a ściągałeś jakieś łatki itp.? Ja ściągnęłam jedną i po tym czasie mogę robić tylko soki dla siebie.
|
Nie ściągałem łatek ale nie pamiętam dokładnie ale była opcja robienia dla wszystkich dla pewności dzisiaj sprawdzę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:00. |