![]() |
Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - pytania dotyczące konkursu
Bardzo chciałabym wziąć udział w konkursie ale chyba nie da rady ;( Najpierw jak ściągnęłam ten dom konkursowy to przy wgrywaniu go pokazywał się napis, że wymagany dodatek nie został zainstalowany. Później tak jak poradziła Eamane ściągnęlam sobie Clean Instalera i ten dom przez niego zainstalowałam. Lecz niestety gdy wchodzę w grze do tego domu, to wyskakuje mi okienko z napisem "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta" :1smutny: Czy jest jakiś sposób żeby ten dom u mnie działał? Dodam tylko że dodatki, które posiadam to NŻ, WB i Zwierzaki.
|
Ok, żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr - nie dodam już mojej pracy konkursowej, bo zrobiłem dom i zdjęcia, ALE zapomniałem zmienić opcje kamery, a nowych nie zdążyłem zrobić, bo usunąłem całe Simy - niebawem dostane The Sims: Historie ze świata zwierząt...
|
Również interesuje mnie sprawa schodów. I mam jeszcze jedno pytanie: czy mogę dobudować troszkę fundamentów do tych istniejących i schody umieścić na końcu tych dobudowanych? Skoro można robić altanki i mostki, to może mogłabym? Chciałabym aby były częścią ogrodu. Mam nadzieję, że to co napisałam jest zrozumiałe.
I jeszcze jedno: czy mogę dostawić kolumny, które będą podtrzymywały dach? |
Cytat:
|
Mam ten sam problem co Nasti. Mam tylko zwykłą 2. I też mi to wyskakuję help!
|
Nie ma odpowiedzi na moje poprzednie pytania, a ja już mam kolejne. Chodzi o dodatki: bo że nie wolno używać z dodatków z internetu to wiem, ale co z tymi bonusowymi maxisowymi dodatkami? Chodzi na przykład o telewizor - bonus do mini paku Szyk i elegancja. Czy ktoś wie, o co mi chodzi?
|
Oczywiście, że można ich używać
|
Cytat:
|
Takie można, bo są maxisowe.
A tu tylko nie można używać dodatków z neta. Cytat:
|
Wybaczcie, że tak długo nie odpowiadałam, miałam małe wakacje :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:17. |