![]() |
Odp: Kamila
goomaki i jej dobre serduszko <3
zlitowałaś się nad biedną Misti =C a swoją drogą ja jej FS w ogóle nie czytam,szkoda resztek moich zwojów mózgowych,żeby się doszczętnie zwinęły =d |
Ciekawe czy podziękuje :P
Ty litujesz się nad każdym potrzebującym pomocy duchowej xD |
buhahah. xD
Czasem się dziwię, że AŻ taka dobra jestem. =( Zaloze jakies przedsiebiorstwo i bede pomagac ludziom, jak to nazwalas Kenji, "potrzebującym pomocy duchowej" :( A jej fs również nie czytałam. ;o cos sie obawiam ze nie zrozumiem przeslania. |
Iha! "TONPPD"
Towarzystwo Opieki Nad Potrzebującymi Pomocy Duchowej Goomaki ty zawsze miałaś dobrą duszę... Niech Bóg Ci to wynagrodzi! Aż się boję czytać tego FS xD |
I po co Ty piszesz miliony fotostory naraz? (niektórych nawet nie da się nazwać fotostory...). Napisz jedno, a porządne, a nie miliony bezsensownych!
Ratujcie takich ludzi!!! I życzę wytrwałości :D:D Ale w pisaniu 1 fotostory! |
O dzięki goomaki!Przynajmniej niektórych można nazwać ludźmi!
|
Jestem zwierzątkiem ^^
Miło mi =d Nie zauważyłaś,że ona Ci to podała z litości nad twoim małym rozumkiem? =C |
To ty masz raczej mały rozumek
|
Laska.
Daj se siana =D Powiedziałabym coś mocniejszego ale to byłoby brutalne. Bawisz mnie ^^ @down - a jak ty zaśmiecasz inne tematy to jest dobrze? =d |
Możesz się nie wymadrzać?Proszę was bardzo..jak macie coś do mnie do na PW i jakbyście mogli tu komentować fs, a nie na mnie się wydzierać.Proszę was o nie zaśmiecanie tematu!Dziekuję!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:10. |