TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Rocket 15.09.2007 14:59

Odp: Co chcielibyście zmienić?

no niby jest takie obwieszczenie ale raczej mało komu chce sie je czytać ;)

Lilith 15.09.2007 15:01

Cytat:

Napisał Parlay
Na każdym forum u góry pokazuje się obwieszczenie :

Obwieszczenie: Zakładam temat, a go nie ma. Dlaczego?

Moim zdaniem to wystarczy.

No tak. Ale i tak nikt go nie czyta. Na forum wchodzą osoby które mają jakiś problem, zakładając jakiś temat, nie patrząc czy taki juz jest. Pierwszy tamat nie pojawia się, więc zakładają drugi. Po tym stwierdzają, że coś jest nie tak. A konta po nich zostają.

vivien 15.09.2007 15:54

Cytat:

Napisał RocketQueen
no niby jest takie obwieszczenie ale raczej mało komu chce sie je czytać ;)

To już nie nasza wina ;}

lafilette 15.09.2007 16:59

ludzie, wam zawsze coś nie pasuje. tym razem po prostu szukacie dziury w całym. moderatorzy dając takie a nie inne wyjaśnienia ( mam na myśli wyżej wspomniany temat, widoczny przy każdym dziale) zakładją, ze większość userów to ludzie inteligentni i pojetni. sory, ale nie zawsze ma sie wszystko podane pod nos.

KrysiekSZ 15.09.2007 17:27

zastanawiam sie dlaczego na przykład dział z poradnikami jest dla niezalogowanych niedostępny. wspominałem też o reputacji ale nikt nie odpowiedział xP ;)

Rocket 15.09.2007 17:39

To normalne ze część działów jest niedostępna dla niezalogowanych/niezarejestrowanych. jeśli aż tak ci to przeszkadza to zaloguj się na stałe.
Magia ja nie szukam dziury w całym i nie marudzę, ale trzeba wziąć pod uwagę że to forum o simach a nie o formach komparatystyki porównawczej i część userów nie jest tak inteligentna i pojętna jak powinna być. a regulamin powinien być przyklejony gdzieś w widocznym miejscu.

lafilette 15.09.2007 18:00

hm, o ile pamietam, regulamin byl kiedys na pierwszym miejscu przed wszystkimi działami. do tego rzeczywiscie można by było wrócić.

co do reszty -może poczekamy, aż kogoś z was wybiorą na moda, i wtedy sami sie tym zajmiecie? chociaż wątpię, zeby to byla taka prosta sprawa.

Windrider 15.09.2007 18:23

Cytat:

Napisał KrysiekSZ
zastanawiam sie dlaczego na przykład dział z poradnikami jest dla niezalogowanych niedostępny. wspominałem też o reputacji ale nikt nie odpowiedział xP ;)

Żeby nie było tak łatwo, forum potrzebuje użytkowników żeby żyć, a jak wszystko będzie podane na tacy to mniej ludzi będzie się rejestrować, a jeszcze mniejszy procent zostanie na tym forum po rozwiązaniu problemu ;]

beliel 15.09.2007 18:26

Proponuję dodać dział w offtopie o SZKOLE =OOO
Można by tam dyskutować na temat zadań, pomagać sobie, gadać o mundurkach itd... xdd Wbrew pozorom to jest potrzebne!

Windrider 15.09.2007 18:44

O właśnie, popieram to... Ostatnio szukałem tego działu i zdziwiłem się, że go nie ma.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:24.