![]() |
A mój kotek... (bo oczywiście wole kotki B) )nie ma ani jednego pkt. z polowania:(
Mam go już od poczatku zainst. sims zwierzaki (ok. 5 tyg.) i zadna mysz jeszcze nie przyszła :(:(:( |
Cytat:
MiSsiAki u mnie sie myszy pojawiaja jak sa przewaznie smieci lub kotek nie ma co jesc..Wtedy pojawiaja sie myszy i za ktoryms razem kotek ma polowanie.. |
Szkoda że nie mam Sims Zwierzaki :( :( :( :( :( Dlatego zaznaczyłem rybki (są w podstawowej części gry)
|
Ja tam chyba wolę pieski ale i tak zawszę mam psa i kota.Niewiem czemu.Nie mam serca przy adopcjach wybrać tylko pieska i wtedy kotka też wybieram.A jak mi się rodzą małe to nigdy ich nie sprzedaję.Czasami mi jakiś zwierzak odejdzie no ale co mogę poradzic.One chyba nie wracają.A co do świnek morskich to mój sim też chorował, kaszlał, pierdział i takie tam objawy choroby.To dałam mu żeby wypił herbate a poptem do łóżka przy kominku (nie tak całkiem przy).Potem był zdrowy.Nie wiem czy to od tego, możliwe ze samo mu przeszło.A nigdy mi sim nie umarł prze świnke :)
|
Taaaaaaaak. Świnki Morskie są wporzo! Uwielbiam jak te Simy chorują! Tak kichają i wogóle spoko! ;)
|
Cytat:
|
nie jestem pewna gdzie, ale jest taka kuweta dla kotow, co daje max nastroju itp czy cos... ale ja mam lepszy sposob na nastroj. po prostu kasuje kotka (kodem move_objects on) i klikam na jego ikonke a on pojawia się z super nastrojem. to samo z simami. a co do tej kuwety to gdzies na forum jest ta strona, tylko nie wiem gdzie... :)
|
Tak świetna metoda tyle że że sim traci przez nia prace, umiejętności (gotowanie, technika itd.) i chyba kontakty.
|
Cytat:
PS: Wolę warzywa. Można sobie zasadzic pomiorki, sałatkę, fasolkę, marchewkę... :lol: Ja zawsze adoptuje psy. W realu mam jednego, to tym jest spowodowane :) |
Ale co mi da wyskasowanie... skoro tutaj chodzi o umiejetnosci zwierzaka? Wchodzi do kuwetki i ma max wszystkiego!! Nawet na maxa lubi ciebie i całą rodzinkę :D:D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:28. |