TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Podróże Rebeki Gold (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38525)

Karima 02.10.2007 20:06

Odp: Podróże Rebeki Gold

Fajnie by było jakby Alex i Stanley stali się nastolatkami.Alex uganiałaby się za chłopakami, a Stanley, by się źle uczył, przychodził do domu po 00:00 i zawsze by wychodził w gronie dziewczyn.Dobry pomysł, aby Miranda była modelką, a Paul niech zostanie oddany mędrcowi.Takie jest moje zdanie :P

Lorena 02.10.2007 20:31

Czytam od początku tę... relację z gry ;) ale dotąd się nie wypowiadałam ;). Hihi, zwykle dużo rzeczy czytam, oglądam, tylko mi się pisać nie chce :P.
Bardzo mi się podoba, aż ma się ochotę stworzyć w grze też taką simową modelkę;). Heh, w sumie ja jak gram to też wymyślam moim simom jakieś historie, bo inaczej bym się szybko znudziła, ale takiej relcji nie jestem w stanie napisać bo nie lubię robić zdjęć simom i ogólnie o tym zapominam ;p.

Hm, ja to bym chciała żebyś FS pisała aż do śmierci Rebeki - podejrzewam, że nawet jako staruszka będzie taka przebojowa ;). Może jakaś ciąża ze Mrocznym Kosiarzem...? W koncu grasz na kody i haki, więc dałoby się zrobić ;p. No Rebeka zawsze da się namówić na danie potomstwa, ja już sama sie gubię które dziecko jest czyje xD.
Co do dzieci- Alex rzeczywiście mogłaby się uganiać za chłopakami, może nawet takimi co by na nią niekorzystnie wpłynęli, może jakaś kłótnia z matką, ucieczka z domu itp. Sama nie wiem dlaczego widzę ją w takiej roli :D.

Karima 03.10.2007 12:43

Lorena dałaś świetny pomysł.Może Naomi to wykorzysta.Co do FS to 10/10 zresztą, każde twojw FS jest świetne :P

zelkaa 03.10.2007 15:18

Cytat:

Napisał Lorena
Hihi, zwykle dużo rzeczy czytam, oglądam, tylko mi się pisać nie chce :P.

Skąd ja to znam? Jestem taka sama :P:P

No to ja też napisze jak sobie to wyobrażam:
Tak jak Lorena chciałabym, aby FS było pisane do śmierci Rebeki:D
Popieram opinie innych na tego, że Alex powinna uganiać się za chłopakami:D
Stanley powinien zostać geniuszem :D:D:D Jak jest taki mądry to niech będzie taki do końca życia
Miranda niech zostanie czarną punkówą, która w ogóle nie będzie interesowała się facetami (kobietami też nie). Będzie samotna, ale w przyszłości znajdzie miłość swojego życia :laugh: (i będzie tragedia, bo okaże się, że koleś jest gejem :laugh:)
Piękny Amadeusz będzie grał w teatrze role Romea, który bezlitośnie zakocha się w Julii... Za tą rolę będą go wielbić wszystkie dziewczyny... A on... Hmmm... Nie wiem :laugh:

Janvier 03.10.2007 15:41

Ja myśle że :

Alex - Jak inni już pisali powinna uganiać się za chłopakami.
Miranda - Byłaby zbuntowaną dziewczyną ( ubierała by się na czarno itp.)
Amadeusz -Dziewczyny by za nim latały ( będzie miał dużo romansów :D )
Stanley - Byłby geniuszem ;)
Paul - Może miałby problemy w szkole , z czasem by uciekł ze szkoły i wrócił do ojca.

Ariedale 03.10.2007 18:18

KOMENTARZYK DLA NAOMI
A więc tak relacja jak każda Twoja relacja czy FS przypadła mi do gustu. Zgadzam się z Majką, że to takie strasznie nienaturalne,że ona zawsze wraca z brzuchem. I to mnie wkurzało :angry: :angry:
Rebeka wydaję się być miłą na pewno światową simką. Sądze, że powinna być z Wielką Stopą. On tyle dla niej zrobił. Sądze, że koniec mógłby być taki że:
Rebeka umiera. Dzieci się załamały! W końcu przychodzi kosiarz. Artur ratuje Rebeke przed śmiercią. :O Rebeka uświadamia sobie, że to Artur jest źródłem jej szczęścia. Wezmą ślub i spokojnie dożyją swoich lat...

Sądze, że Alex będzie ukochaną córcią ojca. Będzie też jedną z tych przebojowych dziewczyn. Będzie mocno stąpać po ziemi. Chłopcy będą za nią szaleć. :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Stanley zostałby geniuszem zła. Byłby przystojny i zły. Wszystkie będą na niego lecieć. To będzie taki sexy geniusz zła. :laugh: :smirk: :shy:
Miranda będzie ukochaną córunią mamuni, będzie grzeczna dobrze wychowana (Melanie Hamilton z Przeminęło...) i będzie miała wspaniałego męża, dzieci.
Amadeusz byłby słynnym modelem miałby mnóstwo dziewczyn.
Paul ucieknie z domu wcześniej pobije się ze Stanley'em o zwój z legendą. Dotrze do ojca. Niestety ten będzie umierający. Po jego śmierci Paul przejmie jego stanowisko.

No to chyba tyle...pozdrawiam.

Krimii 03.10.2007 19:49

No, no... Jak dla mnie Alex będzie szukała miłości życia i z tego wyjdzie tragedja: jej
chopak nie umyślnie zrobi jej dziecko, a ona jk mu powie to ją opuści (bo taka jest większość chłopaków)... Stanlej nie będzie szukał miłosci na siłe i tak się skończy, że ładne dziewczny które się w nim kochały spławione poszły i ułożło sobie życie z milionerami i sportowcami... Miranda zostanie metaluwą, a kąkretnie modelką z takim gustem chłopcy będą za nią szaleli, ale nic z tego, jak jest okropnie wybredna...
Dla ostatniego potomka Rebeki widzę taką przyszłość: jako jedyny w tej rodzine będzie miał szczęście i w miłości, i z kasą...
Czułko Lidia
P.S. ocena 10/10

Rëñáës 04.10.2007 09:40

Wiesz co, aż mnie sie płakać chce.
To było najlepsze FS, które widziałem.
A tak w ogóle to ile ona miała dzieci??

ola669 04.10.2007 12:53

Super czekam na kolejny odcinek daje 10\10 i mam pytanko czy bedziesz pisala o eryce cyklop?:)

psujka 04.10.2007 17:06

Sakli zabraknie żeby powiedzieć ile punktów . To zaboli ale TO FS JEST THE BEST. Ja jestem za wakacjami i proponuje zebyś powiedziala i dala zdjecia co się stało z dziećmi jak będa juz dorosłe .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:39.