![]() |
|
Odp: Dom rodziny Daktylek
Bardzo ładny. Nie mam się do czego przyczepić, wszystko jest p e r f e c t. ^^
Ocena: 10/10 |
Czytałam już kilka twoich prezentacji, ale żadna nie była tak ciepła jak ta. Rodzina Rzodkiewka jest też bardzo fajna, ale brakuje w niej tego właśnie ciepła. Pamiątki z podróży stworzyły cudowny klimat w całym domu, szczególnie w sypialni Wioletty. Dom stworzony jest cudownie. Ten klimat w kuchni, jadalini i salonie trochę zimny, ale itak ładny.
Mam jeszcze kika pytań: a) Jak to robisz, że możesz ustawiać kilka przedmiotów na stoliczku? b) ---------------------------------||------------------------ na szafie? Pozdrowienia |
Cytat:
Na niektórych szafach można ustawiać po trzy przedmioty. Oczywiście nie wszystkie przedmioty dadzą się postawić na szafie. Trzeba szukać, kombinować :D Pozdrawiam :D Irbis |
Świetne pomysły na umeblowanie:D Gratuluję:)
100/100:D |
Tak żeby usatwić parę rzeczy na jednym stoliku można też ściągnąć WinRaR, który to udostępnia. Dzięki niemu można też ustawiać meble na ukos i można pozbyć się cenzury:D:D
|
Podziwiam Cię Irbis - robisz przepiekne domy, używając prawie tylko maxisowych rzeczy. Masz fantazję. Nie mam się do czego przyczepić, więc nie dam długiej oceny opisowej, ale powiem co mi się podoba. Mianowicie:
- żółta, cieplutka sypialnia - nowoczesny salon ( dokładnie połączenie morskich ścian z czarnymi meblami ) - robisz wspaniałe ogrody, ten mi się szczególnie podoba Ocena: 10/10 ( dla formalności ) |
Cytat:
pierwsze slysze,zeby mozna to bylo robic przez WinRaR,ja wiem,ze do tego jest ten program See Them 2.31 http://simsky.wz.cz/proggie/en_st2.php a co do domku,jest kapitalny 10/10 |
Przywieżli kapliczkę z podróży? Hmmm... zastanawiające....
|
fajnie tak egzotycznie
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:48. |
|