![]() |
Odp: Jakie otwieracie biznesy i dlaczego?
Ja zagłosowałam na sklep ze wszystkim i na inne, bo najczęściej otwieram zoologiczne ^.^
|
Najczęściej otwieram restauracje, rzadziej sklepy z elektroniką i sklepy z obrazami i rzeźbami.
Dlatego głos na Inne |
ja uwielbiam zakładać binzesy z rzeczami znalezionymi w ziemi :)
albo sklep ze sztuką jak mam kreatywnego sima także salon pięknosci he he xD |
Ja ma w tej chwili:
-Sklep rybny "Złota Rybka" -Warzywniak "U Zosi" -Galeria dzieł sztuki "Pędzelek" -Sklep garncarski "Uszko, kubek i herbatka" -Restauracja "Udław się" :D |
Sklep z meblami...interes się szybko rozkręca i nie wiem czemu, ale te meble po prostu kupują :P A tak to kwiaciarnię nie za bardzo, bo to jest masa roboty z tymi kwiatami... wolę też odzieżowy... i cukiernię :)
|
Kwiaciarnia ,Cukiernia ,Salon Piękności,I Inne
|
Ja otwieram zawsze sklep z roboitami bardziej mi się to oplaca poniewaz wiecej na tym zarabiam ;)
|
Jeśli o mnie chodzi to tylko sklepy z elektroniką. Zarabiam na tym krocie (rekord 50 tysięcy) jednego dnia, ale dziennie tak na poziomie 30-40. Mówię wam to prawdziwa żyła złota. Mam 600 gwiazdek przywiązania klientów. To mój najlepszy biznes.
|
Kwiaciarnia ! W zasadzie zgapiłam to od Florencji z Lazurowej Promenady,ale cóż..
Jakoś tak fajnie "obcować" z roślinkami,w ogóle takie to przytulne wszystko i fajne , jak są kwiaty. Biznes na nich średni bym powiedziała,ale zabawa extra ;DD |
Ja tam dałem "inne", ponieważ zawsze robię kluby =) Nie dość, że zabawa na całego to jeszcze prościzna.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:08. |