TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Czy dajecie swoje dzieci do szkoły prywatnej? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38861)

miłośniczka zwierząt 02.04.2011 17:08

Odp: Czy dajecie swoje dzieci do szkoły prywatnej?

Ja Czasami daję do szkoły prywatnej ale, nie widzę różnicy pomiędzy, prywatną szkołą a publiczną . W prywatnej tylko noszą mundurki, a w publicznej nie i to tylko, tyle jakoś nawet za tą prywatną nie dostaje rachunków więc takiej dużej różnicy nie ma. Wolę jednak szkołę prywatną.

podejrzany22 21.04.2011 17:04

jak się uda to tak zawsze żeby się dostały matka flirtuje z dyrektorem

Karolka1231 23.04.2011 11:47

To zależy jaka to rodzina ,ale zdecydowanie więcej dzieci jest w szkole prywatnej.

Arisane 01.09.2011 12:53

Czasami, raz w historiach z życia wziętych, a raz spróbowałam w normalnej dwójce i mi się udało! ;)

Pralinka 01.09.2011 13:49

Tylko wtedy, gdy jest taka potrzeba - gdy sim o tym pragnie. Ale przeważnie moi simowie chodzą do publicznej szkoły. Nie chce mi się bawić w całe to oprowadzanie po domu, rozmowę i obiad z dyrektorem. Mimo to szkolne mundurki mi się podobają ;)

Fisia 02.09.2011 18:00

Szczerze to robiłam tak tylko dwa razy... :D I jeden raz się Simka nie dostała (bo próbowałam ułatwić sobie zadanie boolpropem dodając dyrektorka do rodziny :D), a drugi raz się dostała, bo już nie kantowałam. Ale nie chce mi się męczyć, tylko jeden raz miałam wspaniałą myśl o wychowaniu wszystkich dzieci w rodzinie Black na prymusów :D

patka910 24.09.2011 17:27

Nie mam potrzeby, tylko dla ładnego mundurka, który można sobie kupić zapisywać dziecko do prywatnej.

Abigail_Kocur 19.07.2012 20:56

Jeśli rodzina jest taka staroświecka, albo bardzo bogata, to daje do szkoły prywatnej. U Ćwirów wszystkie dzieci tam posyłam. Szkoda, że to nie przynosi wyraźnych korzyści i poza tym za to powinno się płacić, w końcu to szkoła prywatna.

alpherainn 20.07.2012 09:41

Czasami. Do szkoły prywatnej daję wszystkich simów jeśli pochodzą z rodziny bogatej lub staroświeckiej - tak jak Abigail_Kocur. Wszystko zależy od tego, czy mam coś do zrobienia konkretnego, czy nie. Jeśli nie - to staram się dodać simów do prywatnej.

Meryam 20.07.2012 12:04

Ja zazwyczaj daję prawie wszystkich swoich młodych simów, chyba, że mam jakieś wyjątkowe plany, aby zrobić z rodziny biedaków. Ale raczej gustuję w bogatszych simach, więc większość moich dzieci i nastolatków chodzi do szkoły prywatnej.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:56.