TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze pierwsze rodzinki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39082)

eS_guy 11.07.2010 06:17

Odp: Wasze pierwsze rodzinki

Moja pierwsza rodzina to para małżonków. Mieszkali w Weronie. A gdy ta Simka zaszła w ciążę umarła z głodu... Wtedy zczaiłem się że jest opcja proś o życie - niestety za późno...

Charionette 11.07.2010 10:09

Nie pamiętam już dokładnie... Ale chyba moją pierwszą rodzinką byli Biedacy. Zagłodziłam Damiana i Błażeja, zostawiłam Balbinę i nią odkrywałam tajemnice TS2 :)

inoue 11.07.2010 10:48

Moją pierwszą rodzinką była rodzina z moją siostrą. Zrobiłyśmy faceta i nastolatką, wiem że ona miała na imię Ulka, a imienia taty i nazwiska nie mogę sobie przypomieć. Ulka miała te krótkie brązowe włosy z maxisa, czarną kurtkę i pod nią czarny top, czarne te bojówki czy coś i taką słodką pyzatą buzie. Fazet miał te przydłuższe włosy, tą beżową bluzę i też czarne bojówki. Chyba miał pragnienie nauki ale nie pamiętam, a dziewczyna popularności :)

Panna Lu 14.07.2010 13:47

Moją pierwszą "rodziną" jeśli mogę tak to określić, było małżeństwo - murzynka o krótkich, maxisowych blond włosach i taki rudy gość, dla wyrównania biały. Grałam nimi stosunkowo krótko, bo tam 3 dni. Potem coś mi się stało z komputerem i wszelkie zmiany w grze poszły w diabły x'D. I na tym się skończyło.

Czyniąca_Hałas 22.12.2010 13:50

Ja to doskonale pamiętam! To była Ester Kartofelkowiei mieszkała w Miłowie w pierwszym domu na skrzyżowaniu. Próbowała zaprzyjźnić się z Kingą Rękaw, ale ta "Wolałaby zagrać w Miszuno ze stadkiem lam". W ogóle lamy to jakieś kultowe stworzenia w TH2 i TH3.

Jaszczura09Shy 23.12.2010 14:05

Emmm to byli chyba Goździkowie....A tak Anna i Adam ! Anna była córką Adama.Mieszkali w białym domku koło Biedaków.Żyło im się dobrze....do formata xd Anna chodziła z jakimś kolegą a Adam był samotny. A później był format x(

Chewbacca 27.12.2010 13:14

moja pierwsza simka zamieszkiwała Dziwnowo, a była to Tasha Nike :D Piękna ( choć jak wróciłam do niej po ahh 3 miechach była wprost okropna... ) blondyna w tej czarno białej kiecce w rajstopkach i szpilach :D po reinstalce odeszła w zapomnienie ;)

patka910 28.12.2010 10:35

Moja pierwsza rodzina mieszkała w Dziwnowie, była to nastolatka, tata, mama, babcia, dziadek i małe dziecko. Nie umiałam wtedy ani trochę grać, i moja mama (grała wtedy w simsy) nauczyła mnie, ale i tak więcej nie grałam tą rodziną.

BellaSim55 28.12.2010 13:28

Moją pierwszą rodziną był facet Paweł Murzyn. Dokładnie go pamietam. Był blondynem, o błękitnych oczach. I juz dokładnie nie pamietam w co był ubrany, ale chyba w dżinsy i zwykły T-shirt. TO BYŁO Z 4 LATA TEMU!!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety Pawełek umarł z głodu i zostawił żonę juz nie pamietam jak sie zwała i 2 dzieci chyba: Olgę i Damiana...

chocolattex3 28.12.2010 16:12

Moją pierwszą rodziną to siostry Dina i Nina. Od razy mi się spodobały. To nimi zaczęłam grać w simsy. ; ] .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:06.