TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasz pierwszy dodatek (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39297)

Szczur 03.03.2008 17:29

Odp: Wasz pierwszy dodatek

Ja kupiłem Na Studiach jak tylko wyszło, a potem miałem przerwę w Simach bo się ciely na moim komputerze. Teraz muszę już zmienić komputer(dostaję szału, coraz gorzej chodzi), to pewnie i kupie sobie wszystkie dodatki któych mi brakuje. ^^

Lorena 06.03.2008 02:00

Pierwszy dodatek jaki kupiłam, to były Zwierzaki. No i bardzo się zawiodłam, aż w końcu zwierzaki w ogólności zaczęły mi przeszkadzać, zamiast urozmaicać grę... Odinastalowałam, i aktualnie cały czas mam odinstalowane i świetnie mi się bez nich gra.
Potem kupiłam CPR, następnie NŻ, potem chyba WB, NS, P i ostatnio CW :). WB i NS nie wiem czy w takiej kolejności, ale zdaje się, że tak ;]. Co do minipacków to kompletnie nie wiem w jakiej kolejności je nabyłam^^.

jajczens 07.03.2008 21:32

NS -bardzo mnie interesowało życie studentów ;p

oaoa 07.03.2008 21:59

pierwszy - na studiach, tak sie tym podniecalam, ze nareszcie cos nowego i odrazu siedzenie kilka godizn dluzej w simsach xD

berry 07.03.2008 23:56

Moim pierwszym dodatkiem ZAINSTALOWANYM było NŻ. Od koleżanki pożyczone ^^ A potem chyba WB też od koleżanki ^^ No i potem dostałam NS. A dalej już nie pamiętam, bo kilka razy odinstalowywałam i mi sie pokićkało. o.O

Angie96 08.03.2008 07:56

E... to było tak : Z,CPR,WB,NŻ,P i teraz będzie CW a potem NS ; )

avenly 08.03.2008 08:25

Ja najpierw miałam NŻ, później Zwierzaki, a teraz bedzie WB, albo CPR.

sweet_girl 08.03.2008 08:28

mój pierwszy dodatek to Zwierzaki, ale nie mogłam w niego grac bo nie wiedziałam że trzeba miec the sims 2 zwykłe potem sobie kupiłam

Mamełe 08.03.2008 09:12

Cytat:

Napisał oaoa
pierwszy - na studiach, tak sie tym podniecalam, ze nareszcie cos nowego i odrazu siedzenie kilka godizn dluzej w simsach xD

Tak samo było u mnie, chociaż ktoś chciał mi dać do ściągnięcia jeszcze przed premierą, to i tak poczekałam aż się ukazał w sklepach ;)
I wszystkie dodatki kupowałam po kolei. W sumie pół roku i minipacki w przerwach na osłodę czekania, to odległości dla mnie takie akurat :)

sweet_girl ja pamiętam, że kupiłam sobie TS2 a jeszcze nie miałam kompa, na którym by mi działały, ale byłam taka szczęśliwa, że już mam :D

Krystek175 08.03.2008 10:12

mój pierwszy dodatek to były the sims 2 na studiach kupiłem kilka dni po premierze

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:34.