![]() |
Odp: Wygląd
Nie wiem, spróbuj kliknąć PRAWYM przyciskiem myszy na tej reklamie i poszukaj opcji typu "Zablokuj zawartość" albo podobnej. Po prostu chodzi o to, żeby w opcji pisało coś o niewyświetlaniu tej reklamy.
|
nie przesadzacie trochę?
może na przykład forum ma z tego jakieś korzyści? |
To prosimy o wyjasnienia xP
|
ja tam nic nie wiem, ale uważam że przesadzacie ;o
|
sciagnijcie sobie adblock albo inna wtyczke i po klopocie. tyle programow tego typu jest...
forum na pewno ma korzysci, ale bez przesady, reklama jest gigantyczna. |
nie przesadzamy. piksel powyzej 100 w obrazku w sygnie grozi jej usunieciem, a tu wam taka bycza reklama nie wadzi?
Tak, wiem, za reklame sa pieniadze, ale to jest mimo wszystko wkurzajace. |
Przesadzacie. Bardziej mnie irytują posty niektórych użytkowników niż fakt, że na górze świeci mi jakaś reklama.
|
Na forum prawie zawsze były reklamy. To, że akurat ostatnio ich nie widzieliście było spowodowane tym, że padł serwer reklam. Cały internet opiera się na reklamach. I nie ma co narzekać bo banner i tak jest delikatny w porównaniu z reklamami typu top-layer, które były już kiedyś na forum i niewykluczone, że jeszcze kiedyś się pojawią.
|
Cytat:
O, tinn się dobrze wyraziła z tymi pikselami. To co innego, nie zaprzeczam, ale to było naprawdę wielkie ;):P |
Mi usunięto sygnaturę, bo miała zaledwie 25 pikseli więcej. :( To jest idiotyczne, bo niektórzy mają 3x dłuższe obrazki. A reklamę aktualnie mam gdzieś, bo zainstalowałem Adblocka. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:42. |