![]() |
Odp: Simki by Janvier
Origáme
Prosze cię żebyś napisała dlaczego ci się podoba a dlaczego nie bo chciałabym wiedzieć jaki inni mają gust :) |
Nie mam zastrzeżeń. Nie ma co pisać ona jest po prostu idealna!
Daj do ściągniecia! |
Też uważam że mi najlepiej wyszła ale i tak najbardziej lubie Blondi *__*.Jeśli jeszcze z 2 osoby ocenią to dam napewno.
|
Wiesz po obejrzeniu wszystkich dokladnie wyszlo to co mi sie nie podoba. Mianowicie nie jest tego dużo. Asz 2 rzeczy.
Pierwsza to wlosy u murzynki. Za przechstronne. Nie wiem jak to nazwać. Niech bedzie za wielkie :P A druga to do tej z ciemnymi ta co mówilam, że jest idealna wcale taka nie jest! Jakby to powiedzieć? Ma dlugą twarz i te kolczyki niepasują do stroju. Na tyle by bylo mojej gadki. To są tylko male szczeguly. Nie są wczale takie ważne ta wiec moja ocena sie nie zmienia. Pierwsza - Piekna, cudowna kto by pomyślal, że rude mogą być tak piękne? 10/10 Druga - Co do wlosów. Owszem są "wielkie" ale dopasowane do postaci. Z daleka tak to zrobilaś, że widać jakby byly normalne. Ocenka 9,9/10 Jest brzydsza od pierwszej ale także śliczna. Trzecia - Hm... Ona jest taka orginalna. Spokojna lalka barby. Można by powiedzieć, że powinna chcieć zalorzyć rodzine a nie romansować. Jest spokojna i ladna. 10/10 Nie wiem która ladniejsza ta czy pierwsza. Czwarta - Ma ciekawą fryzure i pasujący makijaż chociaż lepiej by wyglądal jakby dorzucić tam jakiejś czerwieni. Co do jej stylu. Jest odwarzny a zarazem elegancki. Widać, że ma buty na dużym obcasie. 9,9/10 I ostatnia piąta - Jak już pisalam kolczyki jej nie pasują co dodaje jej orginalności. Styl sportowy pomieszany z eleganckim. Fryzura pomiedzy. Nie wiem pod jaki styl byla robiona ale wyszla ślicznie. 9,9/10 Taka jak mudzynka. :D Rozpisalam sie jak to przeczytasz to gratuluje wytrfalości. P.S. Przepraszam za bledy ortograficzne i interfunkcyjne :* Pozdrawiam Tuśka |
Świetna ocena i uwierz że dotrwałam do końca =).Właśnie o takie komentarze mi chodziło.Teraz czas na mnie !
Pierwsza:Ciesze się że ci się podoba też ją bardzo lubie. Druga: Nie wyszła mi najlepiej ale ciesze że ci się podoba. Trzecia:Moja ulubienica i zgadłaś ma (przynajmniej u mnie) aspiracje stworzenia rodziny. Czwarta:Hmm nie wiem jak skomentować twoją ocene wkońcu jest ok. Piąta:Kolczyki są czarne wydawało mi się że pasują ale ok ;) , fryzura taka pasowała do stylu sportowego. POZDRAWIAM |
Że tak powiem teraz "odpowiem" na twoją odpowiedz :D
Co do fryzurki piątej simki. Nie moglam dobrze ocenić bo nie widze tylu, ale i tak jest śliczna. Ciesze sie, że przeczytalas co napisalam. Co do simki piątej: Kolczyki jak najbardziej pasują! Podoba mi sie jak są pomieszane dwa style. A szczegulnie lubie to pomieszanie: Sportowy+elegancki. Co do trzeciej: I tu sie zgadzamy. Nie mam co tu pisac. Co do drugiej: Czemu Ci sie nie podoba? Jest ladna. Co do pierwszej: i tu też sie zgadzamy. Jest śliczna, i serio nie wiedzialam, że rude może być tak piękne. Otworzylaś mi oczy na rudy :P Opisalam od tylu bo tak mi wyszlo :) Pozdrawiam ;) |
Postanowiłam że będe nazywać te simki, ponieważ z czasem trudno mi bedzie wiedzieć o którą simke chodzi.Teraz jak już nie którzy prosili Kinga: http://www.sendspace.com/file/hveado
Chodzi mi o ostatnią chyba 5 |
Znowu post pod postem ale chce odświerzyć =P
Next Sims Oto Alicja xD [IMG]http://i1.************/6lm6d8o.jpg[/IMG] [IMG]http://i7.************/6ss1wfc.jpg[/IMG] |
9/10
Nie powiem ci co mi nie pasuje bo nie wiem. |
Cytat:
Jak dla mnie simki są albo zbyt maxisowe, albo mają niedopasowane części twarzy,np. zbyt krótki nos, duże oczy lub zbyt duże usta. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:41. |