![]() |
Odp: Czwarty Świat
No po prostu BOSKO kiedy następny odcinek ?
|
Wymiatasz! Świetne 10/10
|
Boże, jacy oni są sexowni ^^
Lidia jest obleśna. I ma paskudną bieliznę :/ Treść ciekawa xD "Aloro, możesz się ubrać?" hahaaa xD nie mogę z tego :P |
Jest, w końcu nowy odcinek:D czegoś nie rozumiem. więc dawaj nowy odcinek, szybko! :P
|
Dobra, już wiem, jak to wszystko się skończy...
Tylko teraz musze dopracować tekst i zatanowić się, czy lepiej zostawić to w jednej części, czy rozbić na dwie. I już teraz chcę powiedzieć, że mimo, że po tym(lub tych dwóch)odcinkach będzie koniec, to, tak samo jak prolog, pojawi się epilog, więc końcowe wnioski proszę zostawić na po epilogu:P |
Twoje FS jest jednym z najlepszych jakie dotąd czytałam :tu: Piszesz takim ciekawym językiem, że po prostu nie można oderwać się od czytania. Jedyne błędy jakie zauważyłam to literówki, ale one wcale nie obniżają poziomu Twojej pracy :D Pisz dalej, bo świetnie Ci to wychodzi :*
|
Popieram Alex/a too jest piękne Scarlett 10000000/10 gratuluje
|
Przeczytałam całość i bardzo mi się podoba.
Robisz śliczne zdjęcia i podziwiam cię za to ile musiałaś naściągać z internetu by to wszystko pokazać. Zwłaszcza zdjęcia z końmi - chciałam je ściągnąć z MTS, ale mój modem mówi "nie" :D Historia jest intrygująca i dość smutna, bo trochę przykro trafić do krainy elfów i zauważyć że są w niej takie same problemy jak w realnym świecie... Trochę przeszkadza mi to że główna bohaterka tak łatwo przeszła do codzienności w tym nowym świecie, że nie stara się zrozumieć dlaczego jest tam a nie gdzie indziej. Ale może jeszcze się rozwinie. Pozdrawiam |
Cytat:
Mam nadzieję, że zakończenie okaże się nieprzewidywalne. |
Zdjęcia i tekst rewelacja... Będę obserwować akcję, bo bardzo mi się podoba :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:29. |