![]() |
Odp: Dżin
Cytat:
|
Według mnie cyganka przychodzi z zaskoczenia. Moja jedna rodzina dostała tą lampę, mimo że nie miała platynowej aspiracji, pełnego entuzjazmu wobec hobby czy szczęśliwego tygodnia. Przyszła ni z gruszki ni z pietruszki i zostawiła ten kawał złomu przed drzwiami ;))
|
moj sim dostal lampe mimo, ze nie ma maxa zadnego hobby...
|
wychodzi na to, że przychodzi kiedy jej się zachce ^^
chociaż można też zadzwonić (z zamiarem kupienia eliksiru) a przyniescie Ci lampę. czasami to jest wkurzające ; p |
O_O
mój jeden sim, skończył studia, 8pkt. sztuki i rzemiosło, minister edukacji z platynową aspiracją do końca życia. I nic. Dodam, że jest samotny. |
moze to zalezy od tego, jak wypada ocena tygodnia przez sima? np. pare wspanialych tygodni i dostaje sie lampe?
cholera, nie wiem... |
Tygodnie, to ma świetne.
I nic ._. Wypróbuje zadzwonić po panią swatkę. Moze lampe mi przyniesie? *-* |
Hmm ja miałam 5 najlepszych przyjaciół, a do tego dwa rozwinięte hobby i przyszła cyganka i powiedziała 'Widać ze dążysz do ideału coś Ci zostawiam bla bla'
No ;D |
Mi Cyganka przychodzi codziennie dokładnie o 12:00
|
To nie jest tak, że lampę dostaje się tylko za maksymalne wypełnienie paska aspiracji. U mnie simka dostała lampę po tym jak osiągnęła maksymalny entuzjazm wobec sztuki i rozwijała dalej inne hobby. Co do "daru urody" powoduje on, że do wszystkich simów mamy chemię na 3 błyskawice. Nie wiem tylko, co znaczy "wewnętrzny spokój"...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:42. |