TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dżin (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42142)

Lib 05.08.2008 21:14

Odp: Dżin

Cytat:

Napisał bjork (Post 836623)
Nie pamiętam czy to pisałam, ale w Czasie Wolnym raz w simowym tygodniu pojawia się jedna z informacji "Ten tydzień był wspaniały..." lub "Ten tydzień był kiepski".
Nie notowałam dokładnie, ale skoro poprzednie założenia dlaczego przychodzi cyganka z dżinem się nie sprawdziły, może mieć coś z tym wspólnego... Jak trzy tygodnie pod rząd będą cudowne, to wtedy przyjdzie...
Chociaż w książecce jest napisane, że to też zależy od ilości domowników z platynową aspiracją i rozwinięciem hobby...

tak. zależy to od tego jaki był ten tydzień. więc... wychodzi na to, że jeśli ma się rozwinięte dwa hobby oraz jest informacja 'ten tydzień był wspaniały' przychodzi cyganka z dżinem. szczerze mówiąc... nie mam dokładnego pojęcia jak to działa. wiem tyle, że albo mam jakiś błąd (albo rzeczywiście tak jest) ale u mnie studenci kiedy tylko zadzwonią po swatke ona od razu się skrada i podkłada lampe. nie wiem. może u innych też tak jest. co do moich simów to z tym jaki był tydzień jest pewne. a co do hobby to nie zwracam chyba na to większej uwagi ;d

justinea4 05.08.2008 21:20

Według mnie cyganka przychodzi z zaskoczenia. Moja jedna rodzina dostała tą lampę, mimo że nie miała platynowej aspiracji, pełnego entuzjazmu wobec hobby czy szczęśliwego tygodnia. Przyszła ni z gruszki ni z pietruszki i zostawiła ten kawał złomu przed drzwiami ;))

stotka 05.08.2008 21:24

moj sim dostal lampe mimo, ze nie ma maxa zadnego hobby...

Lib 05.08.2008 21:28

wychodzi na to, że przychodzi kiedy jej się zachce ^^
chociaż można też zadzwonić (z zamiarem kupienia eliksiru) a przyniescie Ci lampę. czasami to jest wkurzające ; p

Sacline 05.08.2008 22:57

O_O

mój jeden sim, skończył studia, 8pkt. sztuki i rzemiosło, minister edukacji z platynową aspiracją do końca życia. I nic.
Dodam, że jest samotny.

stotka 05.08.2008 23:02

moze to zalezy od tego, jak wypada ocena tygodnia przez sima? np. pare wspanialych tygodni i dostaje sie lampe?
cholera, nie wiem...

Sacline 06.08.2008 10:29

Tygodnie, to ma świetne.
I nic ._.

Wypróbuje zadzwonić po panią swatkę.
Moze lampe mi przyniesie? *-*

Nightwish 08.08.2008 07:42

Hmm ja miałam 5 najlepszych przyjaciół, a do tego dwa rozwinięte hobby i przyszła cyganka i powiedziała 'Widać ze dążysz do ideału coś Ci zostawiam bla bla'
No ;D

nat9 13.08.2008 16:25

Mi Cyganka przychodzi codziennie dokładnie o 12:00

alexy91 17.08.2008 18:51

To nie jest tak, że lampę dostaje się tylko za maksymalne wypełnienie paska aspiracji. U mnie simka dostała lampę po tym jak osiągnęła maksymalny entuzjazm wobec sztuki i rozwijała dalej inne hobby. Co do "daru urody" powoduje on, że do wszystkich simów mamy chemię na 3 błyskawice. Nie wiem tylko, co znaczy "wewnętrzny spokój"...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:42.