![]() |
Odp: .::Najlepsza::aspiracja::.
Pragnienie stworzenia rodziny
|
1. Pragnienie stworzenia rodziny
2."Pogoń" za bogactwem 3. Pragnienie popularności Trzy najpopularniejsze u mnie. |
Apetyt na smażony ser :) Genialny pomysł :P
|
Pogoń za bogactwem.
|
Ja do niedawna wybierałem najczęściej pragnienie stworzenia rodziny lub pogoń za bogactwem. Teraz moi simowie najczęściej pragną zdobywać wiedzę. Nie lubię pragnienia popularności ani pragnienia romansowania. A ten żółty ser? Pierwsze słyszę mimo że mam dodatek Nocne życie. No cóż, ale tak to jest jak nigdy nie korzysta się z nagród aspiracji...
|
Pragnienie popularności, poszukiwanie przyjemności i pragnienie romansowania. W tej kolejności.
|
poszukiwanie przyjemności- to lubię najbardziej i jeszcze zaraz za tym jest pragnienie stworzenia rodziny i pogoń za bogactwem. :)
|
Pogoń za bogactwem, bo uwielbiam tworzyć nikczemnych, złych simów nastawionych tylko na kase :)
Ale i tak moja ulubiona to aspiracja smażonego sera, dasz simowi tosta i jest szczęśliwy przez resztę dnia. |
Ja lubię najbardziej pragnienie stworzenia rodziny i pragnienie bogactwa. Fajne jest też pragnienie popularności. Nie przepadam za pragnieniem romansowania. :D
|
Zazwyczaj dawałam prag. rodzinne ale teraz także prag.popularności
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:27. |